Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Evenementenbranche in het rood: HELP!Het is code rood voor de evementenbranche. Zo'n 600 event professionals vormden een levende HELP! Middels een chainreaction viel de eventbranche symbolisch om.  

Technici, geluidsmannen en-vrouwen en alle andere toeleveranciers, werden opgeroepen in het rood naar de demonstratie te komen en als dominostenen om te vallen in een formatie die het woord help vormt. Dat deden ze staand met een rode paraplu in de hand nog een keer, zoals op bovenstaande foto te zien is.

Er waren diverse sprekers uit de sector aanwezig, waaronder EHBO’ ers, logistiek medewerkers, managers van artiesten, cateraars, en technici. Zij vragen om hulp vanuit het kabinet, met name op financieel vlak.

Met deze actie vraagt onze branche aandacht voor de situatie. Vanavond zullen er op verschillende plekken in heel Nederland gebouwen rood oplichten. Om vijf voor twaalf zullen alle lichten weer doven. Het is een landelijke actie van de evenementenbranche, een ‘red alert’, omdat onze sector door de coronacrisis in zwaar weer verkeert. Twee weken geleden kleurden ook al verschillende gebouwen rood.

Foto:   D&B Eventmarketing


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ