Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Vanaf vrijdag geniet je van zon, strand en de beste dj's op Limitzz Beach!Vrijdag is het zover! Het strand van Fun Valley Maastricht wordt omgetoverd tot een exclusief strandfeest waar jij met je voeten in het zand & water kunt genieten van een geweldige show met een aantal internationaal bekende dj's die normaal op enorme festivals staan zoals Tomorrowland!

Het weer ziet er top uit en op het strand hebben we meer dan voldoende ruimte gecreëerd voor 250 personen waardoor wij aan alle veiligheidseisen van het RIVM kunnen voldoen zonder dat jij je daarbij in je vrijheid beperkt voelt!

Koop nu je tickets vanaf 39,95 euro, want het belooft een ongelofelijk mooi weekend te worden!  

Een beperkt aantal tickets zijn verkrijgbaar via:
bit.ly/ticketslimitzz  

Mocht er een buitje vallen, dan zorgen wij voor tenten & gratis poncho's!

Line-up

21-08 Classics vrijdag:
Johan Gielen
Ray
Plexus
Johan
G-roam
Gemeni
Mischa

22-08 House zaterdag:
Mr Belt & Wezol
Ruben Vitalis
Mischa
Gemini & Jess
Omeo
Stexx
Pat Lafeda

23-08 Techno zondag:
Rick Roblinski
Stanley More
Nataly Kenzo
Thoth
Mischa
Jorron
Olav


Zet jezelf op aanwezig in een van onze events van aankomende weekenden:

Limitzz Beach weekend 1: 21, 22 & 23 Aug
Limitzz Beach weekend 2: 28, 29 & 30 Aug
Limitzz Beach weekend 3: 11, 12 & 13 Sept

In onze events vind je ook meteen alle info en de lineup van de andere dagen!

Let op: reserveer op tijd je plaats want er zijn slechts 250 plaatsen per dag beschikibaar!!Dit krijg je voor je Limitzz Beach tickets:

Bij aankomst is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, en deze is uiteraard gratis, net als de toiletten. Je betreedt het park via een aparte ingang zodat je meteen kunt doorlopen naar Limitzz Beach, of eerst kan genieten van de schitterende faciliteiten welke Fun Valley Maastricht te bieden heeft. De entree van Fun Valley is namelijk inbegrepen bij jouw Limitzz Beach ticket, hier mag je al vanaf 10 uur in de ochtend gebruik van maken!
 
Zodra je bij Limitzz Beach aankomt zal je verrast worden door de riante ingang naar het schitterende strand en wordt je vriendelijk ontvangen door een van de dames van Renee entertainment. De Ibiza kriebels beginnen nu langzaam op te komen met de heerlijke beats op de achtergrond!
 
Vervolgens ontvang je een polsbandje en krijgt iedereen 2 consumptie bonnen per persoon welke ook bij het entreeticket inbegrepen zijn. Daarna mag je zelf een mooi plekje uitzoeken uit het luxe meubilair welke jij gereserveerd hebt. Eenmaal binnen sta je midden in het geluid met je voeten in het zand uitkijkend over het water. Nu begin je te beseffen dat jij je op Ibiza waant!  

Naarmate de dag verloopt, raak je meer en meer onder de indruk van de geweldige locatie de heerlijke dj's en de verbluffende FX en licht show. Waarschijnlijk heb je inmiddels heerlijk gedanst met je voetjes in het water en 'n drankje in je hand, of zelfs al 'n verfrissende duik genomen. Op dat moment kijk je om je heen en je ziet je vrienden genieten en dansen in het zand, en ziet de zon over het water onder gaan. Dat is het moment waar je beseft dat je niet korter bij Ibiza had kunnen komen zonder er daadwerkelijk heen te gaan!

En als het dan tegen het einde loopt en de laatste dj de speakers laat knallen en de lasers dansen op de muziek, dan zal je vakantie gevoel compleet zijn. Voldaan verlaat je Limitzz Beach en Fun Valley en denkt yess! Morgen weer!

LIMITZZ
Limitations only exist if you let them!


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ