Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Pleinvrees Am Strand is terug van weggeweest!

Pleinvrees Am Strand 2020   Amsterdam

Lekker flaneren aan de Amsterdamse kust, pootjes in het goudgele zand, een lekkere Lipton Ice Tea in je hand, de fijnste muziek en een grijns op je giecheltje die bijna breder is dan je hoofd zelf: dat is Pleinvrees Am Strand in een notendop! Op 12 september gaan we even terug naar die likkebaardend mooie herinneringen van alle voorgaande Am Strand-edities maar wel in "het nieuwe normaal"!

Lolaland op het Blijburg-strand wordt omgetoverd tot een heuse Pleinvrees partij waar jij met je kerngezonde partycrew even de bloemetjes buiten kan komen zetten! Dus zorg dat je op donderdag 6 augustus om 12:00u klaar zit met 32 browsers geopend en goed getrainde F5-skills om je tickets te bemachtigen!

Wat mag je verwachten?
Donderdag 6 augustus om 12:00 uur start de kaartverkoop voor Pleinvrees Am Strand. Je kan een tafel voor 4 of 6 personen kiezen en 1 van de 2 shifts! Don't worry, beide shifts worden even schittermagisch!

- Shift 1 is van 12:00u - 17:30u
- Shift 2 is van 18:30u - 00:00u

Op de dag zelf krijg je een tafel aangewezen bij aankomst. Kom dus samen met je 'besties' zodat we jullie allemaal tegelijk naar de tafel kunnen brengen!

Kortom
Datum: 12 september 2020
Tijden: Shift 1 – 12:00u tot 17:30u | Shift 2 – 18.30u tot 00.00u
Locatie: LoLaLand / Haas & Popi, Strand Blijburg
Leeftijd: 18+
Event:
  Klik hier

Tijdens Pleinvrees Am Strand volgen we keurig alle RIVM richtlijnen. Dit betekent o.a. dat er tussen alle tafels (en mensen die niet uit hetzelfde huishouden komen) 1.5 meter afstand moet worden gehouden en dat we andere maatregelen omtrent hygiëne treffen. 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ