Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Afrojack treedt op tijdens Eurovisie Songfestival 2020De wereldberoemde Nederlandse dj Afrojack verzorgt - samen met een speciaal voor het songfestival samengesteld orkest en koor - de intervalact tijdens de Grand Final van het Eurovisie Songfestival 2020.

Voor dit optreden is door de Orkestkeuken een orkest van jonge musici samengesteld in samenwerking met Codarts Rotterdam en het Koninklijk Conservatorium Den Haag.

Afrojack, net als de Nederlandse inzending Jeangu Macrooy met Surinaamse roots, is al jaren internationaal succesvol als dj. Hij scoorde een nummer 1-hit in de Verenigde Staten samen met Pitbull en Ne-Yo met het nummer Give me Everything . Hij stond in 2019 op nummer 9 in de top 100-lijst van meest populaire dj's van het Britse tijdschrift DJ Mag .

Eurovisie Songfestival 2020
De halve finales van het Eurovisie Songfestival 2020 worden gehouden op dinsdag 12 mei en donderdag 14 mei, de finale op zaterdag 16 mei, live vanuit Rotterdam Ahoy. De organisatie van het Eurovisie Songfestival 2020 in Nederland is een samenwerking tussen NPO, NOS en AVROTROS, in coproductie met de EBU.

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ