Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

THIS IS PHONO: dansen zonder telefoon in Eindhoven!

This is Phono   Eindhoven

Op zaterdag 28 maart wordt het nieuwe concept This is Phono gelanceerd in Fifth NRE in Eindhoven. This is Phono onderscheidt zich direct van andere dansfeesten; iedereen op de dansvloer is offline want het bezit van een mobiele telefoon is op het feest niet toegestaan. Zij die het lef hebben laten de mobiel thuis, voor anderen zijn kluisjes bij de ingang de oplossing. Durf jij het aan?

Afgelopen week werd Eindhoven bedolven onder een lading Chriet Titulaer. In vele vormen was hij te zien. Hangend aan lantarenpalen, als masker op lege winkelpanden of bevestigd aan een afrastering bij het spoor. Overal kwam je hem tegen. Bij het station, in het centrum, op Strijp-S, op het TU/e terrein, bij de High Tech Campus. Heel Eindhoven vroeg zich af waar die aanwezigheid van de legendarische wetenschapper mee te maken had. Het raadsel werd afgelopen woensdag pas ontrafeld door het Eindhovens Dagblad, het was een creatieve marketingstunt van Pieter Lepelaars & Tim van Mol. Beide ondernemers hebben de krachten gebundeld voor een nieuw avontuur in evenementenland. This is Phono is hun geesteskind en zal als het aan de heren ligt een mooie toevoeging zijn aan het reeds bestaande aanbod aan dansfeesten. Met een video op hun website claimen ze vandaag zelf de campagne.De basis is simpel; een feest zonder telefoon zodat je even helemaal offline kunt zijn op de dansvloer. Tim van Mol: ‘Chriet Titulaer voorspelde in de jaren ’80 al dat de mobiele telefoon een rage zou worden. Maar dat we er zo verslaafd aan zouden raken had hij ook niet kunnen voorspellen. Wij gaan het anders doen, wij willen juist een avondje beleving creëren zónder telefoon. Zodat je het feest wel moet beleven, zodat uitgaan weer even uit gaan wordt.’
Pieter Lepelaars vult aan: ‘We willen vooral iets toevoegen aan de scene. Geen herhaling van wat er al is, maar juist een stukje vernieuwing en verfrissing bieden. Wij denken dat we met dit concept echt iets leuks en creatiefs kunnen neerzetten, dat we bezoekers écht kunnen verrassen.’

De muziek op This is Phono wordt gedraaid door DJ’s. ‘De basis van This is Phono is house, techhouse en techno. Maar we willen niet denken in hokjes of alleen een bepaalde sound brengen. We willen alle kanten op kunnen gaan met uitstapjes naar tijdloze classics, een tranceplaat van vroeger of lekkere discovibes. Zolang het maar in dienst is van de dansvloer, gebouwd op die fundering van house en techhouse’ aldus Lepelaars.

Voor de eerste editie is gekozen voor Fifth NRE, een nieuwe Eindhovense parel aan de rand van het centrum van Eindhoven. Tim van Mol: ‘Een spannend concept als This is Phono vraagt om een opwindende en vooruitstrevende locatie. Fifth NRE is rauw en ondeugend en doet de dingen ook net even wat anders, precies zoals wij willen nastreven. Ze waren meteen enthousiast toen wij ons idee presenteerden. Voor ons de ideale plek voor de vuurdoop van This is Phono’.

Tickets voor This is Phono kosten 18,50 incl. fee. en zijn per direct verkrijgbaar via www.thisisphono.nl .

GENERAL INFO
This is Phono
Datum: Za 28 maart 2020
Tijd: 2100 – 0300 (deur sluit om 23.00)
Locatie: Fifth NRE – Eindhoven
Leeftijd: 23+
Tickets: per direct via www.thisisphono.nl
This is the sound of Phono: Spotify Playlist

Voor situaties waarin een telefoon en bereikbaarheid prettig is (oppas thuis, taxi regelen e.d.) heeft de organisatie een telefoonnummer beschikbaar. Contactgegevens via de website www.thisisphono.nl .

28-03-20 This is Phono

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ