Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Bungalup is na 3 jaar terug in 2020Lieve bluppers,
 
Na jarenlange voorbereidingen is het dan eindelijk zover. Massaal gingen jullie los op dat ene woordje op social media: #blup. Wat een overweldigende liefde, wat een enthousiasme en wat een toegewijde speculatie. Maar natuurlijk hebben jullie gelijk: na drie jaar afwezigheid is Bungalup he-le-maal terug. En dat is maar goed ook want een wereld met genietende Bluppers is toch een stukje mooier. Drie dagen, avonden en nachten heel veel FEEST met de gezelligste deuntjes, tropische poolparty’s, prikkelingen van lichaam en geest, speurtochten, verdwaalmomenten, discobowlen met een kater, secret afterparty’s in bungalows en nog veel en veel meer.  
 
Van 13 tot en met 16 november vindt Bungalup 2020 plaats op het prachtige Europarcs Zuiderzee en Walibi Village. Twee parken, op nog geen twee minuten rijden van elkaar en waar een heuse #BLUPpendel 24/7 beschikbaar zal zijn om jou en je liefste vrienden heen en weer te bewegen. Van park naar park en van feest naar feest.
 
Via de gloednieuwe website www.bungalup.nl kun je je nu pre-registreren . Ook als je bij de laatste editie hoofdboeker was willen we je vragen om je te pre-registeren zodat je gegevens weer up to date zijn in onze database. Pre-registratie loopt tot 2 maart 10.00 uur.

Let op: pre-registratie betekent niet dat je automatisch verzekerd bent van een bungalow. Er bestaat een kans dat er meer aanmeldingen zijn en dan zullen we gaan loten.
 
Zoals gebruikelijk krijgen hoofdboekers de eerste mogelijk om zichzelf te verzekeren van een bungalow. De verkoop start op 9 maart 12:00 uur. Mochten er bungalows over blijven, worden deze voor de verkoop vrijgegeven aan de mensen die zich hebben gepreregisteerd.

 

Liefs,

Team Bungalup ❤

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ