Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Zaterdag barst het feest los aan de Elementenstraat!✎ In Atelier & Gallery Warehouse op de Elementenstraat 16 te Amsterdam heeft een kunstenaarscollectief een “out of the box” Schoolfeest gecreëerd voor iedereen, ook al was je geen fanatieke schoolbezoeker met uitmuntende rapporten.

✎ Gezocht luizenmoeders! Want iedere leerling belandt na het passeren van de conrector op een krukje voor een zorgvuldige controle op jeukerige vlooien en neten. De kans is aanwezig dat de vrijwillige luizenmoeder (na iets gezien te hebben) je misschien wel met je gevulde broodtrommel en je kleine luizenvriendjes direct naar huis stuurt.

✎ In lokaal 5 is er een schooldokter aanwezig. We hopen dat je gezond en fit bent, neem je gym-spullen mee daar er een compleet ingerichte gymzaal is met apenkooi garantie. Op je verjaardag uitdelen en de klassen rond met traktaties? Weet je het nog? Niks wordt overgeslagen. Wat dacht je van een overblijfjuffrouw die je in de gaten houdt in de grote en de kleine pauzes. Zijn je kleren vies geworden in de pauze of heb je in je broek gepist, dan was je je kleding ter plekke in de school wasserette. Uiteraard krijg je een badjas te leen.

✎ Er is een examenlokaal waar overhoring, toetsen en proefwerken worden afgenomen door oplettende juffen. In de aula staan de hele dag meesters Boris Werner en Makèz naast de bekertjes schoolmelk opgesteld voor muzikale ondersteuning.

✎ In het indoor zwembad haal je je zwemdiploma A. Er hangt een waslijn met leenzwembroeken en bikini’s voor als je dit bent vergeten. Maar daar kun je pas terecht in de kleine & grote pauze, na het gaan van de schoolbel.

✎ Ticketverkoop via deze link !

Schoolfeest €39,50
(Incl. bin. gedistilleerd en lidmaatschap vereniging t.w.v. €4,-)

Schoolfeest €49,50
(Incl. buit. gedistilleerd en lidmaatschap vereniging t.w.v. €4,-)

Powered By 1 + 1 + 1 = 9

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ