Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Zaterdag 26 oktober is het alweer 14 jaar 7th Heaven, dat moet wel een gekkenhuis worden!Na de waanzinnige 13 Years Anniversary vorig jaar in Club Rodenburg, is er alweer een vol jaar met mooie 7th Heaven feesten voorbij gegaan. Ook deze keer viert 7th Heaven in oktober haar 14-jarig bestaan, vier jij het ook weer mee? Inmiddels alweer 14 jaar lang, 12 keer per jaar, dus het kan haast niet anders dan dat het een gekkenhuis wordt. Twee grote zalen met een verschillende programmering en al jouw favoriete artiesten staan op je te wachten. En dat is nog niet alles want natuurlijk kan IEDEREEN bij deze speciale editie, dus dames en heren, tot 23:00 uur gratis naar dit spektakel! Dus…nodig al je party- vrienden en vriendinnen uit om zaterdag 26 oktober Club Oscars in Raamsdonksveer op stelten te zetten!. Kom je later dan 23:00 uur dan is het verstandiger om je tickets in de voorverkoop te halen voor maar € 11,- ex fee.

Van een kleine discotheek in Woerden tot het meest populaire club feest van midden Nederland, al 14 jaar blijven de echte 7th Heaven feesten onverminderd populair bij iedereen die van een leuk en gezellige feesten houdt. Zaterdag 26 oktober viert 7th Heaven dus haar 14-Years Anniversary en Club Oscars en 7th Heaven verwachten beide zalen vol te trekken, dit wil je echt niet missen!

De 14-Years Anniversary begint als zaterdag 26 oktober om 21:30 de deuren open gaan! Verspreid over 2 zalen kun je genieten van alle DJ's die 7th Heaven groot hebben gemaakt, samen in totaal maar liefst 12 DJ's. Natuurlijk zal 7th Heaven ook goed uitpakken met mooie dansshows, fantastische lasershows, Co2 kannonen, confetti’s, welkomstdrankjes voor iedereen die voor 23:00 uur binnenkomt, vers gesneden fruit, verfrissend lekkere ijsjes en nog veel en veel meer. Gewoon, de echte unieke sfeer zoals altijd bij 7th Heaven is, maar nu natuurlijk wel met feestelijke extra's!

Line-up 14-Years Anniversary:

Area 1 -7th Heaven Sound
Ruben Vitalis
MEM
Ed Mission
Ko-c
Bobby Mimosa
Maximo
Ricky Ricardo
Mc G

Area 2 – House/Tech house
Mario Rivano
Daisy Rose
Ronnie Jansen

Vorig jaar, de 13-Years Anniversary was geweldig!

Zet dus dit feestje gelijk in je agenda en nodig al je vrienden uit om mee te komen, want als er één 7th Heaven is die je niet wil missen dan is het wel de 14-Year Anniversary!

7th Heaven ziet je graag op 26 oktober om samen dit super jubileum te vieren! Ben jij ook deze keer weer van de partij?


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ