Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

7th Heaven sluit de zomer af op zaterdag 28 september. Ben jij er ook weer bij?Op zaterdag 28 september staat er weer een spetterende editie van 7th Heaven voor de deur. De laatste 7th Heaven Summer Edition van 24 augustus was ondanks de vakantieperiode weer zeer geslaagd geweest met een zeer goede opkomst! Nu bijna iedereen weer terug van vakantie is, gaat 7th Heaven haar blik na de zomer richten op het komende club seizoen. Om te beginnen komt 7th Heaven op zaterdag 28 september in Club Oscars met de eerste Saturday Night Edition van het nieuwe seizoen. Vanaf 21:30 uur staan de gastvrouwen voor je klaar om je te verwelkomen en van een heerlijke welkomstdrankje te voorzien voor je gaat genieten van de lekkere muziek en de unieke en gezellige 7th Heaven sfeer.  


Check hier de sfeerimpressie van de vorige editie bij Club Oscars!Voor degene die wegens vakantie deze zomer de Summer Night editie van   juli of augustus heeft moeten missen is er op zaterdag 28 september de perfecte gelegenheid om dit in te halen en vakantie verhalen uit te wisselen op de eerste Saturday Night Editie van dit seizoen. Genietend van een heerlijk drankje, de geweldige line-up, de mooie danseressen, indrukwekkende lasershow en natuurlijk jullie als enthousiast publiek zal dit weer een traditioneel supergezellige 7th Heaven worden. Natuurlijk kunnen ook weer bij deze september editie alle dames tot 23:00 uur GRATIS naar binnen!

Red je het niet om voor 23:00 uur binnen te zijn dan adviseert 7th Heaven je, en dit geldt natuurlijk ook voor de heren, om vooraf een kaartje voor slechts € 11,- te halen in de voorverkoop. Dat scheelt toch gauw € 7,50 met de deurprijs.
 
Line-up  
Voor deze eerste Saturday Night Edition heeft 7th Heaven weer een mooie line-up samengesteld voor jullie. Stuk voor stuk dj's die goed bij de heerlijke sfeer van 7th Heaven passen. Kijk maar even mee, dan weet je gelijk waarom je op zaterdag 28 september beter niet thuis kan blijven zitten, maar in Club Oscars in Raamsdonkveer moet zijn!

Ruben Vitalis
Ko-C
Ed Mission
Des Santos
Bobby Mimosa
Maximo
Ricky Ricardo
Hosted by: MC G
 


Je ziet het, reden genoeg om op zaterdag 28 september naar Club Oscars in Raamsdonksveer te komen en samen met je vrienden en vriendinnen een heerlijke nacht mee te maken bij 7th Heaven! De zomerse augustus maand sluit je natuurlijk af met jouw favoriete dj's en muziek op het gezelligste maandelijkse feest waar iedereen graag naartoe gaat. Jij bent er toch ook weer bij?

14-jarig bestaan van 7th Heaven
Heb je
zaterdag 26 oktober ook allang in je agenda staan?. Want dan viert 7th Heaven haar 14-jarig jubileum met een GRATIS entree voor zowel de dames als de heren tot 23:00 uur! Een spektakel die je echt niet mag missen, dat staat een knaller van een feest op je te wachten! Maar eerst ziet de crew van 7th Heaven je natuurlijk graag op zaterdag 28 september! Dat kan en mag je echt niet voorbij laten gaan…

Zien we je weer bij 7th Heaven?


 

 


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ