Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Breaking: Corto Dimanche kondigt allerlaatste editie aan!


Zaterdag 21 september keert Corto Dimanche terug naar de Rotterdamse Maassilo met een mega dikke “Love Edition”. Tijdens deze liefdevolle editie kun je rekenen op een sexy en openminded vibe met jullie uiteraard weer als schitterend decor.

Dat deze editie in het teken staat van de liefde is natuurlijk geen toeval. Aan al het mooie komt een einde, zo ook aan Corto Dimanche. Een event wat door de jaren heen met zoveel liefde en passie is georganiseerd verdiend een waardige afsluiting die samenvat waar Corto Dimanche altijd voor heeft gestaan: Gezelligheid, respect en alleen maar liefde.

De dresscode van deze editie bestaat uit de kleuren rood, wit en zilver en veel sexy glitter en glamour... (jeans zijn toegestaan)

De muzikale omlijsting van dit alles zal verzorgd worden door een aantal bekende “Corto DJ’s” die tijdens eerdere edities de dansvloer in volledige extase wisten te brengen, vergezeld van enkele nieuwe namen die hun debuut op de laatste Corto zullen maken.

Na een reeks van overheerlijke zomerse dagen, feestelijkheden op party eiland Ibiza en toffe festivals is het tijdens “The Love Edition” weer even lekker thuis komen op Corto.

Gaan we elkaar nog 1 keer zien? Tot 21 september in de Maassilo Rotterdam! Bestel je tickets snel via: www.cortodimanche.nl

Cor & Tony


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ