Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Check hier de timetable voor Summerlake Outdoor Festival!Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk tijd voor hét festival om de zomer af te sluiten: Summerlake Outdoor Festival! De weersvoorspellingen zijn prima, het wordt zaterdag zonnig en zo'n 23 graden. Inmiddels is de volledige timetable bekend, het plannen kan dus beginnen!  

Heb jij nog geen kaartje? Wacht dan niet langer en haal nog snel je Final Tickets... Er zijn er nog maar een paar beschikbaar en dan is Summerlake volledig uitverkocht!Feest en van alles te doen!
Met een geweldig gevarieerde line-up aan artiesten gaan we er een zeer gezellige boel van maken op zaterdag 21 september. Daarnaast komen ook alle lekkerbekken aan bod! De smaakpupillen worden geprikkeld en op het bekende foodplein is het heerlijk genieten van het lekkerste eten met zorgvuldig uitgezochte ingrediënten. Even geen tijd voor de kapper? Op het festivalterrein is dit 'gewoon' aanwezig! Of lekker struinen tussen de aanwezige markten of merchandise tenten. Het kan straks allemaal!
 
Summerlake Festival 2019
Datum: zaterdag 21 september 2019
Tijd: 12:00u - 23:00u
Locatie: Stadspark Molenvliet, Woerden
Leeftijd: 18+
Alle info en tickets: summerlake.nl


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ