Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Nog maar enkele Phase II tickets voor Essential Festival beschikbaar!

Essential Festival 2019  Maastricht

Heb jij je kaartjes voor Essential Festival al gehaald? Er zijn namelijk nog maar enkele 'Phase II' tickets beschikbaar voor slechts €39,99. Hierna gaat de laatste fase in (Phase III) en kosten tickets €49,99. Wees er dus op tijd bij om nog te profiteren van de voordelige Phase II kaartjes. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link .

Essential Festival 2019  Maastricht

Thema: Maze of Symphonies
Het thema van dit jaar is Maze of Symphonies. De organisatie is op het thema gekomen door de vele genres die dit jaar op Essential Festival zijn. Je zal het thema overal in terug zien op het festival. Van de stage namen tot de magische aankleding op het festival. Instagram waardig!

Line-up
Inmiddels is de volledige line-up bekend en de organisatie kan met trots zeggen dat dit de dikste ooit is! Meer dan 70 artiesten zullen hun beste show neerzetten op één van de acht stages die het festival telt. Onder anderen Lil Kleine, Maan (met band), Broederliefde (met band), Blasterjaxx, Lucas & Steve, Dr. Peacock,  Irwan, Sam Blans, Girls Love DJs en K-Man  zijn er bij op 7 september. Check de volledige line-up hier .

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ