Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Het is bijna zover: Hidden Garden Festival 2019!

Hidden Garden Festival 2019  Eindhoven

Hidden Garden Festival 2019 is just around the corner en met nog maar een paar nachtjes te gaan begint het nu toch écht aan alle kanten te kriebelen :)

Time-table
Wil je zeker zijn dat je jouw favoriete DJ niet hoeft te missen ? Download dan nu de Hidden Garden App via www.woov.com/hiddengarden . In deze app vind je vanaf woensdag 12:00 de time-table en kun je zelf jouw favoriete programma samenstellen. Daarnaast kun je de app gebruiken om te zien waar je vrienden zijn en vind je er een overzichtelijke plattegrond van het terrein.

Official Hidden Garden Afterparty
Na afloop van Hidden Garden worden de bloemetjes nog tot in de late uurtjes buitengezet op de officiële Hidden Garden Afterparty in de Oude Rechtbank in Eindhoven waar verschillende Hidden Garden DJ's zullen zorgen dat jij een fan-tas-ti-sche festivaldag af kunt sluiten met een gigantische BANG. Meer weten ? Check het event op Facebook .

Weer
In Nederland is niets zo veranderlijk als het weer en hoewel er anders was voorspeld hebben we de afgelopen dagen toch nog van een heerlijk zonnetje kunnen genieten. Mocht het zo zijn dat er zaterdag toch wat druppels vallen dan is het goed om te weten dat de 3 aanwezig stages geheel of gedeeltelijk overdekt zijn en we extra overkappingen klaar hebben staan voor het geval dat nodig mocht zijn. Wij zijn dus op alles voorbereid :)

Laatste tickets
Op het moment van schrijven vliegen de laatste Phase 3 tickets de deur uit. Dit betekent dat we niet kunnen garanderen dat er aan de deur nog kaarten verkrijgbaar zullen zijn. Behoor jij tot de late beslissers, dan is dit hét moment om in actie te komen en via www.hiddengarden.nl je ticket(s) veilig te stellen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Hidden Garden Festival ? Meld je dan aan voor het event op Facebook en volg @HiddenGardenFestival op Instagram. 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ