Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Sunset People terug op Ibiza op 6 en 13 september!

AMS2IBZ Events

Sunset People keren terug naar hun eiland! Voor vele Hét Strandfeest van het jaar. Waar je oude en nieuwe vrienden ontmoet, vage party-bekenden weer ziet maar boven alles samen geniet.

Want ook in 2019 komen Sunset People op Ibiza weer samen om de zomer, vriendschap en leven te vieren zoals alleen Sunset People dat kunnen; UITBUNDIG en vol OVERGAVE, met de voeten in het zand, en een cocktail in de hand en de ander in de lucht.

Natuuurlijk doen we dat bij wat ons betreft de mooiste beachclub van Het Eiland. Waar de perfecte service met een smile nogsteeds gemeend en hartelijk is. De plek die Sunset Ppl Thuis noemen: Tanit Beach Ibiza!!

En ook dit jaar heb we een verrassende en gevarieerde line-up. Enthousiaste DJ's die van af de start tot het eind de ultieme soundtrack zullen borduren voor jouw perfecte stranddag party.

Salvador Deep - DJ☼ Fullhouse ☼ Orson Welsh ☼ DJ Jose ☼ YVES EAUX ☼ DJ Brian Comva ☼ John Joseph ☼ Santito ☼ Just Dennis ☼ JEFFK ☼ Da Freeze ☼ Nicky Louwers ☼ Axel Doorman ☼ Sony Vega ☼ Kevin Alexander

Op vrijdag 6 en vrijdag 13 september maken Sunset People The Magic White Island nog net iets meer Magical dan het als is.

Wie gaan we zien tijdens Sunset People Ibiza 2019?

AMS2IBZ Events
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ