Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Defected komt naar het ADE met een 12 uur durende showcase!

Defected Amsterdam   Amsterdam
Het Britse house label Defected komt terug naar Amsterdam voor het jaarlijkse ADE event! Defected viert dit jaar het 20 jarig jubileum van het label en uiteraard zal het label dit op ADE niet ongemerkt voorbij laten gaan. Defected fans kunnen maar liefst 12 uur lang hun hart ophalen op vrijdag 18 oktober!

Na de uitverkochte show vorig jaar bij het Stadspodium vindt Defected dit jaar plaats in het Wold Fashion Center wat plaatst bied aan 2500 house liefhebbers. De locatie beschikt over een eigen parkeergarage en is makkelijk bereikbaar met het OV.

LINE-UP: Gorgon City, Low Steppa, Simon Dunmore & meer!
Defected beleeft op dit moment zijn succesvolste seizoen in Ibiza. Wekelijks reizen duizenden liefhebbers af naar Club Eden in Sant Antoni. Ook het meerdaagse Defected Croatia festival was in record tempo uitverkocht. De headliners van dit Ibiza seizoen mogen uiteraard niet ontbreken tijdens ADE, we hebben het hier over Gorgon City! Het Britse duo wordt o.a. vergezeld door de Spaanse dj- producer David Penn, wie met zijn remix van de klassieker Big Love op dit moment een enorme hit te pakken heeft.

Speciale aandacht verdient ook Roberto Surace. De Italiaanse producer staat op dit moment nummer 1 op Beartport met het Ibiza anthem van 2019: ‘Joycs”

Gorgon City, David Penn en Roberto Surace worden vergezeld in de line-up door Defected favorites Low Steppa, Mambo Brothers, Ferreck Dawn, , Simon Dunmore, Robosonic, Qubiko, Alaia & Gallo & Jess Bays. Het mag duidelijk zijn dat vrijdag 18 oktober bij iedere Defected fan met rood omcirkeld moet zijn in de agenda.

TICKETS
Early bird tickets zijn nu te koop voor slechts 19,95 ex fee via defected.com/events .
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ