Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Voorverkoop SDC World party is gestart!


Weet u het nog ? SDC world party in 2018? Want dat was een feest waar heel veel mensen nog over napraten. Een magisch feest van begin tot het eind. Ondeugend maar wel weer met heel veel klasse.

Dit jaar doen we het over met nog meer top dj's en entertainment. Het thema dit jaar is Fire And Ice en speciaal voor jullie hebben we een Fire early bird aanbieding. En die aanbieding is echt vuur! Voor nog onder de 30 euro heb jij een kaartje. En kom je samen? Dan krijg je met een fire early bird couple ticket nog eens extra korting. Sowieso de fee rekenen we maar een keer en omdat de echte kaart een stuk duurder is kan je deze aanbieding niet laten schieten!

De Crazyland organisatie samen met SDC zullen ook weer veel couples uit de hele wereld ontvangen en daarom is het maar verstandig om je hotel vast te reserveren mocht je niet terug willen rijden na het feest.Lieve mensen, dit wordt weer het feest ! Een feest wat een keer per jaar komt en alles in huis heeft om heel veel mensen nog maanden later over na te laten praten. De dj's , de sfeer, de mooie mensen die allemaal aan het thema voldoen, de locatie, het entertainment. Het wordt weer een feest voor in de boeken. Koop hieronder door middel van de link jouw Fire early bird tickets:  

Ben je nog niet overtuigd? Kijk dan hier naar de aftermovie van 2018. SDC world party 2018 was de leukste en mooiste tot nu toe. Daarom zullen de early bird kaarten hard gaan.
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ