Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Aanstaande zaterdag strijkt Puur Festival weer neer in Park Landskroon!

Puur Festival 2019   Oegstgeest

De nieuwe locatie van Puur Festival, Park Landskroon in Oegstgeest, is vorig jaar zo goed bevallen, dat het muziekfestival hier op 27 juli terugkeert. Het park naast Corpus is goed bereikbaar met OV, fiets of auto en biedt het perfecte toneel voor een dag vol muziek en plezier.

Puur Festival heeft dit jaar vier podia, waar verschillende soorten muziek voorbij komen. The Partysquad, Barry Badpak en Chris Deluxe zorgen voor meezingers, hits en urban, house komt van Josh Butler, ANOTR en Chris Stussy. Leidsche organisatie Doorgedraaid host het techno-podium en boekte Gary Beck en Industrialyzer, disco wordt gedraaid door David Vunk en Late Nite Tuff Guy. Lokaal en nationaal talent vult het muzikale programma aan.

Met maar liefst 8 foodtrucks zijn er genoeg opties voor lekker eten. Puur onderscheidt zichzelf vanwege de mooie aankleding, gezelligheid en toegankelijkheid. Met veel randprogrammering is er de hele dag genoeg te doen.

Puur Festival 2019   Oegstgeest

De kaartverkoop van Puur is inmiddels van start gegaan, de vroege en fijne vogels zijn al uitverkocht. Late vogels €29,99 maar de groepstickets voor 25 euro per persoon zijn net wat goedkoper. De huidige kaartverkoop rechtvaardigt de groeiambitie van Puur en dit jaar mikt de organisatie op 4000 bezoekers. De kaartverkoop gaat hard en de verwachting is dat het festival voor aanvang uitverkoopt.

Puur begint dit jaar om 14:00 en gaat door tot middernacht. Voor meer informatie over Puur, of voor het aanschaffen van kaarten, bekijk hun Facebook evenement of ga naar puurfestival.com . 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ