Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Electronic Family 2019 een groot trance succes!

Electronic Family 2019   Rosmalen

De negende editie van Electronic Family was wederom een geweldige bijeenkomst van ruim 10.000 trance liefhebbers die vanuit de hele wereld naar de Autotron afreisden. Met wereldsterren zoals Above & Beyond, Ferry Corsten, Giuseppe Ottaviani en Marco V deed de 2019-editie eer aan de reputatie van het grootste outdoor trance festival van Europa.

Electronic Family omvatte elk facet binnen de trance; op de Mainstage konden bezoekers sterren van wereldformaat bewonderen, zoals Above & Beyond, het Europese debuut van trance legende Ferry Corsten onder zijn alias ‘System F’ en de speciale ‘Live 2.0’ live act van de Italiaanse artiest Giuseppe Ottaviani, die voor de eerste keer zijn nieuwe album Evolver ten gehore bracht.

De liefhebbers van hardere trance konden hun hart ophalen bij de Who’s Afraid of 138?! Stage hosting met onder andere de terugkeer van trance icoon Jorn van Deynhoven. De progressieve klanken binnen de trance werden vertegenwoordigd door Ruben de Ronde, Electronic Family ambassadeur sinds de allereerste editie, die de eer had om voor het eerst in Europa met zijn label Statement! de progressive stage te hosten. Ook aan trance fans van het eerste uur vast gedacht. Zij konden zich uitleven bij de Trance Classics stage met ware iconen zoals Misja Helsloot en Sied van Riel.

Tijdens de officiële afterparty draaide trance legende Marco V een speciale twee-uur-durende V.ision Vinyl set, wat het evenement tot een spectaculair einde bracht.

Volgend jaar zal Electronic Family haar 10-jarig jubileum vieren. Meer informatie daarover zal later volgen via de website www.electronicfamily.nl . 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ