Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Essential Festival maakt volledige line-up bekend!

Essential Festival 2019  Maastricht

Dit jaar slaat Essential Festival een nieuwe weg in. Waar er voorheen vooral op dance en urban muziek gefocust werd, wil het festival met een bredere line-up en nieuwe locatie aan het water een groter publiek bereiken. Met behulp van een nieuwe locatie en samenwerking met 4PM Entertainment (Kingsland Festival) en E&A Events (Don’t Let Daddy Know) tilt de organisatie het festival naar een nieuw niveau. Essential Festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 september.

Meer genres
Essential Festival gaat voor een nog bredere programmering: naast de vertrouwde genres Hardstyle en House komen ook de genres Pop, Urban en Techno centraal te staan! Er is dus voor ieder wat wils te vinden op Essential!

Thema: Maze of Symphonies
Het thema van dit jaar is Maze of Symphonies. De organisatie is op het thema gekomen door de vele genres die dit jaar op Essential Festival zijn. Je zal het thema overal in terug zien op het festival. Van de stage namen tot de magische aankleding op het festival. Instagram waardig!

Essential Festival 2019  Maastricht

Nieuwe locatie
Dit jaar vindt Essential Festival voor het eerst plaats op recreatiepark Oost-Maarland. Dit terrein is niet alleen heel stuk groter dan de vorige locatie, het is ook een stuk sfeervoller en biedt veel meer mogelijkheden voor de organisatie. Dit jaar worden er maar liefst 15.000 bezoekers verwacht, 5.000 meer dan vorig jaar. Er zullen pendelbussen ingezet worden waarmee bezoekers vanaf stations in Heerlen en Maastricht naar het festivalterrein worden gebracht. Verder worden er in samenwerking met Festicket speciale accomodatiepakketten aangeboden. Deze pakketten bevatten naast een entreeticket ook accommodatie zoals een campingplekje of hotelovernachting.Line-up

Inmiddels is de volledige line-up bekend en de organisatie kan met trots zeggen dat dit de dikste ooit is! Meer dan 70 artiesten zullen hun beste show neerzetten op één van de acht stages die het festival telt. Eerder werden al grote namen als Lil Kleine, Maan (met band), Broederliefde (met band), Blasterjaxx, Lucas & Steve en Dr. Peacock aangekondigd, vandaag doet de organisatie er nog een schepje boven op met Irwan, Sam Blans, Girls Love DJs, K-Man en meer. Check de volledige line-up hier:

Mainstage | Maze of Symphonies
Blasterjaxx
Broederliefde w/ band
Di-Rect
Lil Kleine
Lucas & Steve
Maan w/ band
Memphis Maniacs
Quintino
RondéSLAM! | House of Leaves
Chocolate Puma
Julian Jordan
Justin Mylo
Kris Kross Amsterdam
MC Robbie Rise
Morello Twins
Sandro Silva
Stanley Stones
The Him
Tom van der Weerd
Zeff

Hard Eagle
Angernoizer vs Cryogenic
Audiotricz
Code Black
Deadly Guns
Dr. Peacock
Frequencerz
Frontliner
Jebroer [live]
Mark with a K
MC Syco
Sub Zero Project

TIKTAK | Urban Veins
Bizzey
Donnie
Fenomeno
Gil-T
Girls Love DJs
Idaly
Irwan
Poke
Sam Blans
Snelle
STM Soundsystem &
Tisjeboy Joy
Tabitha
TIKTAK Soundsystem

Rave Atelier | Rave Forest
Abstract Division
Benny Rodrigues
Luuk van Dijk
Man with no Shadow
Mirella Kroes


Garden of Songs
Anna Rune
Big Benny
Paul Sinha
Ruben Annink
Suzan & Freek
Tim Akkerman & The Ivy League
Vinchenzo
Papi Chulo
Elin Valery
Flex
Flow Real
K-Man
Limbo Latino
MC: 4Gyo
Myron
Papi Chulo Soundsystem


Terug Naar Toen
Guilty
Janno Kersten
Jody Bernal [live]
MC: Warner Claus / Melly
Belly
Mental Theo (90's)
Mister Nicekai
Studiobox Soundsystem
Team TNT
The Marv


Tickets
De ticketsale gaat al erg snel en Essential Festival zit op dit moment al in zijn derde ticketfase. De tickets zijn in vergelijking met de artiesten die er op het festival staan zeer betaalbaar. Je betaalt nu €39,99 exclusief servicekosten voor de derde ticketfase. Koop ze nu via deze link ! 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ