Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Mysteryland onthult timetable!

Mysteryland 2019  Hoofddorp

Het is zover: de timetable voor Mysteryland 2019 is bekend! Start nu met het plannen van jouw Mysteryland avontuur en ontdek het volledige spectrum van electronische muziek op het enorme Mysteryland terrein!

Plan je weekend Mysteryland
Er zijn zo veel muziekstijlen te ontdekken en artiesten om op te dansen... Van EDM, Hardstyle, Hardcore, House en Techno naar Drum 'n Bass, Trap en Urban - alle stage hosts representeren het beste van het beste in hun genre. Martin Garrix, Dimitri Vegas en Like Mike, Diplo, Headhunterz, Alison Wonderland, Oliver Heldens, Broederliefde, Sven Väth en nog meer dan 300 artiesten kunnen niet wachten om jullie samen te laten dansen, springen en het leven te vieren.

Vergeet niet om alle kleine verrassingen en verborgen details te ontdekken op Mysteryland, de grote eindshows op de Mainstage en de Q-dance stage, de Holland Casino Zipline, Sodabar's Bubbly Wellness & Sparkling Party op de camping en... er is zo veel meer te beleven!

Check de timetable via
deze link !

Ontdek Mysteryland 2019
Wil je meer weten over alle stages en de prachtige festival locatie nabij Amsterdam? Ben je nieuwsgierig wat voor food trucks er allemaal staan? Wil je je party outfit pimpen? Of wil je gewoon alvast in de stemming komen over alles wat er te beleven valt op Mysteryland?

Ga dan naar de
experience pagina op de Mysteryland site en bekijk de lijst met stages, food- en marketstands en andere leuke info over Mysteryland.

Mysteryland 2019  Hoofddorp

Tickets
Kaarten zijn verkrijgbaar via
deze link .

Regular Tickets geven toegang tot het festivalterrein op zaterdag, zondag of het hele weekend.

Weekend Ticket €119,50*
Saturday Ticket €82,50*
Sunday Ticket €67,50*

*excl. fee

Voor de echte VIPs zijn er ook Premium Tickets beschikbaar. Met een Premium Ticket kan je naar binnen via een aparte ingang, krijg je toegang tot de VIP decks op de Mainstage en Q-dance stage en nog veel meer! Premium Saturday Tickets zijn al uitverkocht, maar er zijn nog enkele Premium Sunday en Premium Weekend Tickets beschikbaar.

Camping Tickets
Weekend + Camping tickets bieden je de volledige Mysteryland ervaring en geven je toegang tot het festival op vrijdag, zaterdag en zondag én toegang tot de afterparty. Als je jezelf de moeite van het meebrengen van een tent wil besparen, bekijk dan de volledig uitgeruste
camping packages .

Je kan je Weekend + Camping tickets en Camping Packages bestellen via
de ticketshop .

WOOV
Je kan nu je persoonlijke timetable maken via
de officiële WOOV festival app . Tijdens het festival kan je de app ook gebruiken om je vrienden te vinden, met ze te chatten of om de plattegrond te bekijken. 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ