Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

7th Heaven op zaterdag 27 juli bij Club Oscars. Ben jij er ook weer bij?Op zaterdag 27 juli staat weer een spetterende editie van 7th Heaven voor de deur. Ook in zomermaande staat zoals altijd op de 4e zaterdag van de maand weer een hemels feestje op de agenda. Op zaterdag 27 juli kun je daarvoor weer terecht bij jouw favoriete maandelijkse clubnight “7th Heaven” @ Club Oscars in Raamsdonksveer! Vanaf 21:30 uur staan de gastvrouwen voor je klaar om je te verwelkomen en van een heerlijke welkomstdrankje te voorzien voor je gaat genieten van de lekkere muziek en de unieke en gezellige 7th Heaven sfeer.

Check hier de sfeerimpressie van de vorige editie bij Club Oscars!Met de maand juli begint nu toch echt ook de zomer, met natuurlijk ook de vele festivals en strandfeesten. Maar of je nu overdag aan het Noordzeestrand of op verschillende plaatsen in Nederland geniet van een outdoor event of een festival, 's avonds wil je toch nog graag verder feesten. 7th Heaven heet je dan ook van harte welkom op 27 juli! Zoals altijd mogen ook bij deze Summer Night Edition de dames weer gratis naar binnen tot 23:00 uur, ideaal toch!

Red je het niet om voor 23:00 uur binnen te zijn dan adviseert 7th Heaven je en dit geldt natuurlijk ook voor de heren, om vooraf een kaartje voor slechts € 10,- te halen in de voorverkoop. Dat scheelt toch gauw € 8,50 met de deurprijs.


Heerlijke line-up en alle 7th Heaven extra's
Wie voor het eerst op 7th Heaven komt verbaast zich vaak over de geweldig goede sfeer en hoe druk en gezellig het is. Vanaf het begin word je al meteen verwend. Als je voor 23:00 uur binnenkomt krijg je een heerlijk welkomstdrankje aangeboden. Met zo je eerste drankje al in de hand kom je gelijk goed binnen en kan het feest al niet meer stuk. Op de avond zelf krijg je, terwijl je al genietend aan het dansen bent op de lekkere muziek ook nog schaaltjes met gesneden vers fruit en later op de avond worden ook nog eens verfrissende ijsjes aangeboden. Wil je weten van welke dj’s je allemaal kunt genieten tijdens deze 7th Heaven editie? Kijk maar snel mee naar de line-up voor 27 juli:

Mainstage:
Ruben Vitalis
Ko-c
Ed Mission
Des Santos
Bobby Mimosa
Mario Rivano
Daisy Rose
Mc G

Lounge Area:
Johan D & Friends

Je ziet het, reden genoeg om op zaterdag 27 juli naar Club Oscars in Raamsdonksveer te komen en samen met je vrienden en vriendinnen een heerlijke nacht mee te maken bij 7th Heaven! De zomerse juli maand sluit je natuurlijk af met jouw favoriete dj's en muziek op het gezelligste maandelijkse feest waar iedereen graag naartoe gaat. Jij bent er toch ook weer bij?14-jarig bestaan van 7th Heaven
Heb je zaterdag 26 oktober ook allang in je agenda staan?. Want dan viert 7th Heaven haar 14-jarig jubileum met een GRATIS entree voor zowel de dames als de heren tot 23:00 uur! Een spektakel dat je echt niet mag missen, er staat een knaller van een feest op je te wachten! Maar eerst ziet de crew van 7th Heaven je natuurlijk graag op zaterdag 27 juli voor een heerlijk zomerse editie! Dat kan en mag je echt niet voorbij laten gaan…

Zien we je weer bij 7th Heaven?


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ