Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Timetable Fabbrica in Rosso is bekend!

Fabbrica in Rosso   Veghel

Het is nog minder dan 2 weken tot Fabbrica in Rosso CLASSXX! Vrijdag 6 april worden er weer herinneringen gemaakt in de prachtige Noordkade in Veghel.

Tickets kopen? Klik hier !

Line-up & Timetable
De organisatie heeft niemand minder dan Marco V. , Marcel Woods , Francois en Nowaxx op het programma staan. Ook Jay-Ve en Michael Mess gaan net als DJ TYS en DJ Freak-B weer een B2B sessie neerzetten.

In de Laundry Room heeft BLSSD de twee levende legendes Erick Eerdhuizen en ROOG samen kunnen boeken! Maar liefst 7 uur lang kun je de lekkerste house muziek van toen tot nu in deze area verwachten. Natuurlijk is Mr. Laundry Room Orson Welsh weer van de partij net als Andrew Summer en Marco Dalamrumah . Ben jij opgewassen tegen dit house geweld? Dan is the Laundry Room the place to be. Check hieronder te timetable:


Fabbrica in Rosso   Veghel
Dresscode
BLSSD Events organiseert exclusieve dance events. Daar hoort een exclusief, goedgekleed publiek bij. Om dit te waarborgen hebben een dresscode ingesteld. Voor Fabbrica in Rosso CLASSXX is deze bepaald op rood/zwarte chique kleding. Zorg dat je stijlvol gekleed gaat. Een blauwe spijkerbroek is bij ons een no-go.

Fabbrica in Rosso   Veghel

Taxi nodig?
Allemaal geen zin om te bobben? Snappen we! Misschien biedt www.sneleentaxi.nl voor jullie een uitkomst. Goedkoper dan een reguliere taxi! 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ