Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

BLSSD New Year is uitverkocht maar vergroten de main area dus extra tickets!Zoals jullie ongetwijfeld al wisten is BLSSD New Year uitverkocht. Maar gezien het grote aantal reacties van FRNDS die nog geen ticket hadden, hebben ze de Noordkade benaderd om de Main area te vergroten. Want echte FRNDS laat je nooit buiten staan natuurlijk.  

Deze verruimde area is er niet zo maar één. Het is de befaamde Koekbouw; een imposante fabriekshal die wij gaan omtoveren tot een BLSSD-waardige dance-area. Zodat alle FRNDS erbij kunnen zijn, het minder druk is bij de andere area's en jullie meer ruimte hebben om je dance moves te tonen.

Zoals jullie weten hanteren ze bij BLSSD een dresscode. Ook in 2019 verwachten ze weer de mooiste versie van jullie zelf. Gasten in blauwe jeans of afgetrapte sneakers verlenen zij geen toegang.

Extra tickets BLSSD New Year
Er zijn weer een beperkt aantal Regular FRND-tickets beschikbaar. Zowel de combi-tickets, Early FRND-tickets als group-tickets voor BLSSD New Year zijn uitverkocht. Wees er dus snel bij want op = op.

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ