Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

The Thalia in handen van Sfeerhoreca

The Thalia

Vrijdag 1 augustus gaat een heel belangrijke dag worden voor de Rotterdamse horeca. Op die dag komt The Thalia Lounge in handen van Sfeerhoreca . Na een grondige verbouwing gaat deze voormalige bioscoop aan de Kruiskade in het najaar verder in een uitgaanszaak die zijn weerga niet kent.

Geen minuut zal hetzelfde zijn in dit hippe horecabedrijf. Op deze plek gaan dingen gebeuren waarvan zelfs doorgewinterde partyhoppersdiep onder de indruk zullen zijn. De nieuwe Thalia krijgt meerdere functies. Borrels, diners, feesten – dat alles met veel show omgeven. 100 procent entertainment, ofwel een uitgaanssensatie. Over de exacte invulling zal Sfeerhoreca in eenlater stadium uitvoerig berichten.

Een uitgaanszaak van dit kaliber vraagt om ervaren, zeer gedreven personeel. Zowel in de bediening als in de keuken als op het podium. Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar olivier@sfeerhoreca.nl.
 
Voor vragen kan contact op worden genomen met Dijlan van Vlimmeren via 06-24532722 of via pr@sfeerhoreca.nl. Zodra de openingsdatum bekend is, zal een uitnodiging volgen.

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ