Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Armin van Buuren draait voor de nieuwe Koning en Koningin op de kop van het Java-eiland in AmsterdamHij treedt samen op met het Koninklijk Concertgebouworkest tijdens de koningsvaart in de avond.
 
Dat liet een woordvoerster van het Concertgebouworkest dinsdag weten. Wat voor muziek het orkest en de dj spelen, is nog niet bekend. Daarover treedt het Concertgebouworkest nog in overleg met Armin van Buuren.
 
Prins Willem-Alexander en prinses Máxima zijn niet onbekend met de beroemde dj en het orkest. Tijdens een bezoek aan New York in september 2009 gingen ze samen met duizenden mensen uit hun dak toen Armin van Buuren een optreden gaf op Governors Island, een eilandje ten zuiden van Manhattan. De artiest verklapte toen dat hij goed contact heeft met Máxima. De prinses is sinds enkele jaren ook beschermvrouwe van het Concertgebouworkest.

De koningsvaart begint om 19.00 uur bij het Eye Film Instituut in Amsterdam-Noord en eindigt rond 20.30 uur bij het Muziekgebouw aan 't IJ. Daarna is er een diner.


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ