Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Latin Lovers host Music Republic Festival

Geweldig nieuws voor alle festival liefhebbers en alle Latin Lovers fans: Latin Lovers host namelijk op zaterdag 18 juni de Mainstage tijdens het nieuwe Music Republic Festival in Rotterdam! Dit vernieuwde outdoor dance event in het Sidelingepark gaat Rotterdam met de festivals opnieuw op de kaart zetten. Waar Latin Lovers met veel trots de Mainstage tot zich neemt op alle mogelijke fronten, bieden er ook andere podia de mogelijkheid om je oren en ogen te verwennen met diversen nieuwe muzikale stromingen zoals dubstep, techno en hiphop. Latin Lovers geeft samen met Music Republic tijdens dit festival hét startschot voor een zinderende zomer!

 

De Mainstage van het Music Republic Festival zal compleet worden aangepakt door Latin Lovers zoals je van haar gewend bent. Een fenomenaal tropisch podium zal indruk maken op iedereen en dan hebben we het nog niet eens gehad over de line up. Zo komt speciaal uit USA niemand minder dan mister Ron Carroll naar het festival voor een exclusieve latin set. Maar ook de gehele Nederlandse top is aanwezig op de mainstage van Latin Lovers. 50% van de Housequake formatie en Hardsoul in zijn hart is Roog er helemaal klaar voor. Salsa koning met de beats Gregor Salto is nu al enthousiast en Lucien Foort zal zijn dreads laten rondslingeren op die heerlijke latin flow. Krachtpatsers en dieselmotoren Chris Rox & Jasper Clash zullen een unieke festival back 2 back set neerzetten en echte Rotterdammer Leroy Styles voelt zich er al helemaal thuis. De line up wordt compleet gemaakt met de talenten Michael Mendoza, Mitchell Niemeyer en de master of ceremonie is Zawdi MC!

Het Sidelingepark is dé perfecte festivallocatie. De gastvrije deelgemeente Overschie heeft het gehele terrein festivalproof gemaakt en het park biedt plek aan maar liefst 10.000 mensen. Dit betekend dat het terrein ruim is opgezet en aan alle gemakken zal worden voorzien zoals voldoende toiletten, kluisjes, eten & drinken en parkeerkgelegenheid. Je kunt, naast met eigen vervoer of openbaar vervoer ook naar het festival komen met speciale pendelbussen die zullen worden ingezet op de dag van het festival vanaf Rotterdam Centraal.

Music Republic Festival is van 13.00 tot 23.00uur en ben je daarna nog niet uitgefeest? Dan kun je naar de officiele afterparty van Latin Lovers in Club Vie. Daar zal het feest nog even keihard doorgaan tot in de late uurtjes met opnieuw een line up om van te smullen. Wie dat zullen zijn blijft nog even geheim, volg daarom de social media van Latin Lovers en wie weet duikt er een hint op :-) www.twitter.com/latinlovers en voeg ons toe op Facebook via www.facebook.com/latinloversonline

Kaarten voor het festival zijn te koop via

www.musicrepublic.nl en nu zijn er nog Earlybird kaarten in de aanbieding. Deze kosten EUR. 27,50 (ex fee) (later in het seizoen worden ze duurder dus wees er snel bij) en zijn ook te koop bij alle Free Record Shop winkels in heel Nederland.

Voor meer informatie over het festival en de rest van de line up en stages ga dan naar www.musicrepublic.nl

  18-06-2011 Music Republic @ Sidelingepark, Rotterdam


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ