Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Ministry of Sound: 20 jarig bestaan

Sinds de opening van haar eerste club in 1991 heeft Ministry of Sound zich tot een waar merk weten te ontwikkelen dat samenwerkt met de grootste artiesten uit heel de wereld. 2011 is een ware mijlpaal voor Ministry of Sound omdat dit jaar in teken staat van Ministry’s 20 jarig bestaan. Dit jubileum wordt gevierd met exclusieve evenementen in verschillende landen en “limited edition” producten die speciaal hiervoor zijn ontworpen.

 

Ook Nederland mocht niet aan deze “birthday bash” ontbreken dus heeft Ministry of Sound Roger Sanchez gevraagd om op zondag 12 juni het Scheveningse strand op zijn kop te zetten bij Boomerang Beach. Roger een goede bekende van Ministry of Sound met wie hij onlangs nog de mega hit “2Gether” ft. Far East Movement releasde. Hij zal ook nog een aantal goede bekenden van Nederlandse bodem meenemen die deze avond voor hem vanaf 18:00 uur op de juiste manier zullen opbouwen. Dat zijn Baggi Begovic, Gabriel & Castellon en Robbie Taylor, vier top producers en dj’s uit eigen land die al langere tijd nauw met Roger samenwerken. Locatie voor dit grootse evenement tijdens het pinksterweekend is Boomerang Beach! Zij zullen met groot materieel uitrukken om deze party aan de hoge internationale standaard van Ministry of Sound en Roger Sanchez te laten voldoen.

Naast een eenmalig extra groot terrein dit seizoen zorgt Boomerang Beach ook voor exclusieve VIP mogelijkheden. Zo zijn er speciale VIP-bedden en VIP-tafels gedurende deze avond. Mocht je geïnteresseerd zijn, informeer dan via vip@exclusiveproductions.com naar de mogelijkheden.

H et feest begint dus om 18.00 uur en gaat door tot 02.30 uur.
Kaarten kosten 25 euro in de voorverkoop en iets meer aan de deur.

Surf ook naar www.boomerangbeach.nl voor meer info.

  12-06-2011 Roger Sanchez @ Boomerang Beach, Scheveningen


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ