Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Freshtival 2011 Enschede overtreft verwachtingen

Het Absolutely Fresh circus draait op volle toeren en dat kan eigenlijk maar één ding betekenen….It’s time for Freshtival! Freshtival stevent op dit moment af op haar derde en meest spectaculaire editie. Op zondag 12 juni, beter bekend als 1ste Pinksterdag, zal Recreatiepark Het Rutbeek in al haar glorie schitteren als één van de mooiste evenemententerreinen van Nederland. Kortom, de vlag mag uit want de voorverkoop is gestart! Laat jezelf verwelkomen op het Freshtival der festivals en laat je verrassen in The Circus of Life!

Line up

AREA 1 MAINSTAGE
Dr. Lektroluv
Sunnery James & Ryan Marciano
Roog ft I-Fan
Bart Skils
The Flexican ft Sef
Lucien Foort
East & Young
MC Stretch
VJ Tunnelvision

AREA 2 SUPERBASH
Zatox
Noisecontrollers vs Wildstylez
Deepack
Frontliner (live)
Psyko Punkz
Ran-D
Toneshifters
Dual Driven
MC Da Syndrome

AREA 3 ABSOLUTELY LUCKY
Billy the Klit
D-Rashid
Valerio (BNN)
Dennis van der Geest
Tyler Hart vs Marc Vano
Carita la Nina
Dani L. Mebius
Praia del Sol
MC Choral
MC Sherlock
MC Marboo

AREA 4 BASIC GROOVES
Secret Cinema
Olene Kadar (live)
Darko Esser
Mulder
Roger Gerressen
Bas Amro
Onbeperkt Housebaar

AREA 5 CARNAVAL IN TWENTE
Jodi Bernal
K-Liber
DJ Block Buster b2b DJ Cliff Hanger
De grote Vinnie, Donnie en Sjakie show
So you think you can’t dance
Silent Disco

De organisatie heeft officieel bevestigd, alle geruchten zijn waar, carnaval valt dit jaar niet in het eerste weekend van maart maar in het tweede weekend van juni en in plaats van het Brabantse land is Twente het epicentrum van deze hysterie en dat alles volledig volgens Freshtival recept! Een stage met krakers van platen, goed voor de polonaise, een wedstrijdje hakken of een potje crowdsurfen... De hostingspartner van dit podium “Club Zonder Filter” licht nog een klein tipje op van de sluier van hetgeen je als bezoeker kunt verwachten.

Stel je voor: Jody Bernal, fris en fruitig met z'n haar in de gel in een mooi pak gestoken en met het podium voor zichzelf... Droom jij vanaf je vijftiende al over deze knappe en lekkere jongeman? Dan is dit je kans! Wat hij gaat doen is nog een verrassing, maar misschien als je heel erg je best doet kan je hem wel even aanraken....Voor nog meer tropisch feestgedruis komt K-liber langs.

Verkleed komen mag, daarvoor krijg je bonuspunten, maar over je outfit hoef je je geen zorgen te maken, want er zijn rare kleren zat! Hou de Freshtival site alleen al voor deze area in de gaten voor meer updates.

Area 6 Salsa Plaza
Speciaal voor latinlovers, zal er dit jaar voor het eerst een salsa area te bezoeken zijn. Met swingende ritmes, dansende mensen en vrolijke gezichten, zetten diverse artiesten je lichaam in dansmodus op frisse salsa klanken. Deze area, die gehost wordt door Rico Latino, maakt het je moeilijk om met een drankje in je hand toe te kijken naar de verrassende optredens. Hoogstwaarschijnlijk sta je mee te swingen of neem je deel aan een van de workshops die speciaal voor nieuwe latin liefhebbers worden gegeven.

Voorverkoop
Zoals bekend is de voorverkoop inmiddels gestart en zijn kaarten te koop op www.freshtival.nl of via een van de 180 vestigingen van Free Record Shop, de kosten hiervan zijn 32,50 per ticket.

Combi tickets voor Freshtival & Fantasy Island
Freshtival en Fantasy Island delen vanaf dit jaar hetzelfde terrein. Hierdoor ontstaan voor jou als bezoeker enkel voordelen; om deze voordelen te bekrachtigen hebben Absolutely Fresh en P-productions besloten een combiticket aan te bieden zodat jij voordelig naar beide festivals kan. Kijk voor meer informatie over deze aanbieding op www.freshtival.nl

  12-06-2011 Freshtival @ Recreatiepark Het Rutbeek, Enschede

 


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ