Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

At Prinsestheater there are 'Only House Classics'

Lunaparkbezoekers opgelet, zaterdag 4 juni komt R&W Productions met een speciale en exclusieve 'only house classics' editie. Deze editie zal plaatsvinden in Prinses Theater te Rotterdam. Vanaf 23.00 uur kunnen alle Lunaparkers genieten van alleen de allerbeste house classics.

Ron Matser, beter bekend als 2 O'Clock Ron (medeoprichter van Lunapark) staat al vanaf het begin van Lunapark achter de draaitafels. Voor het Lunaparktijdperk begon 2 O'Clock Ron als DJ in de Voom Voom en draaide hij als resident DJ in Carrera en Le Bateau.

Niemand minder dan Jean, die al jaren meedraait in de Nederlandse housescene, mocht sinds 2002 al zijn intreden doen op Lunapark. Hij begon zijn carrière in 1990 in de befaamde Amsterdamse discotheek IT. Hier verwierf hij nationale bekendheid dankzij zijn wekelijkse vaste avond: 'Madhouse'. Hij mag na al die jaren met recht een pionier genoemd worden.

Peter Gelderblom gaat al meer dan 25 jaar mee in de housescene. In 1986 is hij ooit begonnen als DJ in 'Ramblas', voorloper van Hollywood Music Hall. Met zijn grootste hit 'Waiting 4', geïnspireerd door de 'Red Hot Chili Peppers - By the Way', is Peter Gelderblom deze 'classics' line-up meer dan waard.
Om deze classics line-up compleet te maken zal niemand minder dan Marcello, ook ooit begonnen in de befaamde discotheek IT, zich van zijn beste kant laten zien. Als bedenker van de clubavond 'Chemistry' in Escape Venue heeft Marcello bijna 15 jaar lang het publiek alleen de beste house tracks van deze geschiedenis toevertrouwd.

Tickets
Lunapark tickets zijn verkrijgbaar voor €17,50 (ex. fee) en zijn alleen online te koop via Paylogic.nl of tickets.lunapark.nl. Er zullen maar 500 tickets worden verkocht. Haal je ticket dus snel, want op is op.

Line-up
Jean
Peter Gelderblom
Marcello
2 O'Clock Ron

Informatie
Kijk voor meer informatie op www.lunapark.nl of www.prinsestheater.nl .

 04-06-2011 Lunapark @ Prinses Theater, Rotterdam


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ