Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

I LOVE LOS zet succesvolle zomerreeks voort

Het zomerseizoen van I LOVE LOS is in volle gang. Op zaterdag 11 juni 2011 heeft Soulmax alweer de derde editie gepland en dat voorspelt veel goeds. I LOVE LOS zorgt dan voor de perfecte afsluiting van een heerlijke zomerse dag. Na het ondergaan van de zon kan er met de zomer in je bol en het zand tussen je tenen de hele nacht gedanst worden op de heerlijke housetunes van Nederlandse top dj’s. De Scheveningse beachclub Barefoot is opnieuw het decor voor het feest waar helemaal losgaan het motto is. Met een line-up die er niet om liegt, wordt het zomerse gevoel van I LOVE LOS gecreëerd. In de eerste area voert hoogwaardige house de boventoon met dj Roog aan het roer. De tweede area is het domein van de enige echte Haagse held Billy the Klit. De lijst met dj’s wordt aangevuld door: Ziggy Stardust, Genairo Nvilla, Ferris Verdi, Anjiro Rijo, The Outsiders, Bobby Rock en MC KC Jones. Kaarten zijn nu verkrijgbaar via www.soulmax.nl .

Roog, de kleine man van groot formaat, is een echte pionier in de housescene. Zijn oneindige liefde voor muziek kan niet onopgemerkt voorbij gaan. Het dringt door tot in de diepste puntjes van zijn dj-sets, zijn tracks en bij de formaties waar hij deel van uitmaakt. Roog is niet alleen immens succesvol als individu, maar presteert ook uitstekend als onderdeel van een duo. Samen met Erick-E vormt hij het meesterlijke duo Housequake en met zijn broer Greg van Bueren tilt hij Hardsoul naar een steeds hoger level. Wanneer Roog achter de draaitafels staat geniet hij zichtbaar en dat heeft een positieve uitwerking op het publiek. Deze ladiesman (hij wordt altijd gevolgd door dames) levert met zijn soulvolle tunes en de beste housetracks de perfecte bijdrage aan het ultieme zomergevoel tijdens I LOVE LOS.

Billy the Klit speelt op zaterdag 11 juni 2011 een thuiswedstrijd en dat zal overduidelijk te merken zijn. Het is inmiddels algemeen bekend dat hij eigenlijk op elke locatie voor gekte op de dansvloer zorgt, maar in zijn eigen stad geeft hij altijd net dat beetje extra. Met zijn unieke mixgevoel krijgt hij het voor elkaar om de meest verschillende platen in een goed gemixt jasje te steken. Samen met zijn onuitputtelijke energie zorgt hij gegarandeerd voor een feest waarbij totaal uit je dak gaan de enige optie is. Zorg dat je zaterdag 11 juni 2011 met Billy the Klit staat te rocken in op het strand voordat deze uitblinker de festivals en buitenlandse kustplaatsen onveilig gaat maken.

Twee toppers in de line-up is voor Soulmax niet genoeg, dus verschijnen er ook talenten achter de draaitafels. Deze jongens timmeren stuk voor stuk keihard aan de weg om de top te bereiken en hebben daarom een goede toegevoegde waarde om I LOVE LOS tot het gewenste succes te maken. Ziggy Stardust, The Outsiders, Ferris Verdi, Genairo Nvilla, Anjiro Rijo en Bobby Rock laten verspreid over twee zalen het publiek zien wat zij in hun mars hebben. Voor geen van allen is het de eerste keer om een deel van de muzikale invulling van I LOVE LOS voor hun rekening te nemen en zij weten daarom hoe zij het publiek moeten vermaken. Om het plaatje compleet te maken is de mic in handen van MC KC Jones.

Kaarten & extra info
Mochten de weergoden ons niet goed gezind zijn dan zorgt Soulmax voor een overdekt terrein, zodat het strandfeest door kan gaan. Voor degenen die met de auto komen is er ruime parkeergelegenheid bij het Zwarte Pad. Bezoekers die met het openbaar vervoer reizen kunnen na afloop gebruik maken van de nachtbus bij de halte Kurhaus.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 12,50 euro en aan de deur voor 17,50 euro.
Het is voordelig om van te voren kaarten te bestellen via
www.soulmax.nl of deze te halen bij een van alle Free Record Shops. Op de hoogte blijven van alle updates rondom I LOVE LOS en Soulmax kan via www.soulmax.nl .

11-06-2011 I Love Los @ Barefoot Bar & Beach Club, Scheveningen

 


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ