Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Super Sunday viert Six Year Anniversary Bash

Super Sunday viert haar zesjarig bestaan op zondag 12 juni, eerste Pinksterdag, in Central Studios Utrecht! Zondag 12 juni zal Super Sunday haar zes jaar liefde voor de house vieren, in de vorm van een groot overweldigend event. Een line-up die alle topnamen van de Nederlandse housescene samenbrengt. Een event waarbij muziek, visuals, aankleding en ultieme partyvibe samenkomen in de twee area's Theater en Ballroom. Met de Theater zaal zal het haar liefde voor de true house verspreiden en in de Ballroom zal de sound van nu en de toekomst vertegenwoordigt zijn.

Theater
De true house sound: waar Super Sunday groot mee is geworden. Met artiesten van het eerste uur, die een inmense liefde hebben voor pure house muziek. Als hoogtepunt van deze avond een maarliefst 2 uur durende set van Sunnery James & Ryan Marciano.

Sunnery James & Ryan Marciano (2 uur set)
Roog (Hardsoul)
Shermanology (live)
Mitch Crown (dj set)
Melvin Reese
Live: Cherokee (percussion)
Hosted by MC Gee

Ballroom
Waar een klein land groot in kan zijn: electro house! De Nederlandse dj's zijn in razend tempo de wereld aan het veroveren. Met samenwerkingen met Lil Wayne, Pitbull, David Guetta, etc. veroveren Nederlandse dj's de wereldmarkt. De Ballroom area staat dan ook in het teken van de nieuwe generatie Nederlandse dj's in de nieuwe sound.

Hardwell
Quintino
Vato Gonzalez & Mc Tjen
Luciën Foort
Vince Moogin
Hosted by MC Roga
Visuals by VJ Mindslave

Winactie
Voor het 6 jarig bestaan heeft Super Sunday een speciale trailer ontwikkeld. Een aantal artiesten hebben namelijk voor deze verjaardag een videoboodschap opgenomen:

http://www.youtube.com/v/MgS8llScsTw&feature=player_embedded%26hl=en%26fs=1%26rel=0%26ap=%2526fmt=18 " width="640" height="390">

Daarnaast heeft een aantal prominente Super Sunday gasten ook een verjaardagsboodschap opgenomen. Alle videos zijn exclusief te bekijken via Facebook.

Je kan zelf ook een leuke verjaardagsvideo insturen. Neem hem op met je digitale camera, iphone of blackberry en stuur hem naar win@supersunday.nl of plaats hem direct op het Facebook prikbord van Super Sunday. Iedere week geven ze een aantal e-tickets weg aan de leukste inzendingen. De allerleukste inzending krijgt een exclusief prijzenpakket. Het prijzenpakket bestaat uit: E-tickets voor Super Sunday 6 Year Anniversary, een ontvangst bij de entrée inclusief garderobe. Een welkomstdrankje en een fles champagne. Daarnaast biedt Solepaxx de winnaar een gratis paar sneakers naar keuze aan!

Voor meer info en tickets: www.supersunday.nl .
Alle edities verkochten ruim van te voren uit. Voorkom teleurstelling en zorg dat je snel je kaartje hebt!

12-06-2011 Super Sunday @ Central Studios, Utrecht


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ