Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

'Plankje, Plankje, Baf' met Kaiserdisco

Goed nieuws voor de liefhebber van vlijmscherpe techhouse: zaterdag 28 mei strijkt 'Plankje, Plankje, Baf' neer in de Amsterdamse Studio K voor een onderonsje van formaat. Naast Kaiserdisco, Warren Fellow en Koen Lebens een extra lange set van Erick Eerdhuizen, ter afsluiting van zijn E5H tour. Geen geleuter: gewoon Plankje, Plankje, en Baf! Dat is de insteek van deze exclusieve maar laagdrempelige avond. Kaiserdisco wordt overgevlogen voor een vlammende dj-set. Na een reeks laaiend ontvangen releases op onder andere Drumcode is het Duitse duo on fire! Amper terug van een eerste Amerika - tour staat het tweetal al weer in de startblokken voor hun Sanky's residency op Ibiza. Gelukkig maken ze tijd om Amsterdam om de oren te slaan met hun compromisloze drumpatronen.

Erick heeft het afgelopen jaar de E verwisseld voor Eerdhuizen. Onder deze nieuwe noemer beleeft hij momenteel een muzikale wedergeboorte. Tijdens zijn avondvullende sets op E5H (wat staat voor: Eerdhuizen 5 Hours) maakte het Nederlandse publiek de afgelopen maanden kennis met zijn vernieuwde stijl. Plankje, Plankje, Baf markeert niet alleen het einde van deze succesvolle tournee, maar ook het begin van een nieuwe fase op productiegebied. Na de zomer komt er namelijk een Eerdhuizen release uit met maar liefst tien nieuwe tracks!

Warren Fellow laat horen dat er meer is achter de duinen dan Oh Oh Tirol. Met zijn opzwepende sets weet de charismatische Hagenees iedere dansvloer tot een kolkende massa om te toveren. Zijn producties voor het gerenommeerde Circle Records en zijn steevast uitverkochte Pureliner feesten spreken boekdelen. En met festivals als Free Your Mind, Extrema en Mysteryland op het program belooft dit een bruisend seizoen te worden.

En zoals het er nu uitziet is 2011 ook een beetje het jaar van de Leidse Koen Lebens. Zijn tweede solo-release op Carnivale kon rekenen op niets dan lovende feedback. Plankje, Plankje, Baf voorziet hij 28 mei van een wervelende opwarmset. Wees gewaarschuwd: het aantal kaarten voor deze avond is beperkt!

Naam feest: Plankje, Plankje, Baf!
Datum: zaterdag 28 mei 2011
Tijd: 22.00 - 04.00 uur
Locatie: Studio K, Timorplein 62, Amsterdam
Line-up: Kaiserdisco (Drumcode, DE), Erick Eerdhuizen (Smaakstof), Warren Fellow (Circle), Koen Lebens (Carnivale)
Voorverkoop: 12 euro via Primera,
www.studio-k.nu
Deurprijs: 15 euro

www.studio-k.nu

 


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ