Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

V.A. - Biggest Trance Hits Ever

‘Biggest Trance Hits Ever’ is een eerbetoon aan de eerste 10 jaar na de grote mondiale Trance explosie, toen eind van het vorige millennium een drietal Nederlandse artiesten de lont in het kruitvat hadden aangestoken. Dit 45 titels tellende overzicht schetst de ontwikkeling van een euforische muziekstijl, die zich vanuit Nederland ontwikkelde tot een wereldwijde stroming. Het Nederlandse High Contrast Recordings was in de bloeiperiode van de Trance maatgevend, dankzij een aantal toonbepalende producers in de artiestenstal. Als onderdeel van Be Yourself Music – voortgekomen uit ID&T’s platenafdeling – stond het High Contrast Recordings al vanaf de start in 2005 meteen bekend als een kwaliteitskeurmerk.

Vlaggenschip Rank 1 brak in het magische jaar 2000 grootschalig door met het hemelse ‘Airwave’ – de huidige nummer 2 in de ASOT Top 1000 – om met briljante remixen van ‘The Orange Theme’ en ‘Superstring’ de legendarische Trance pioniers Cygnus X te eren.

Het Belgische succesteam Svenson & Gielen lanceerde in 2000 de droomplaat ‘The Beauty of Silence’, om enkele jaren later waardering te oogsten met Airscape’s ‘Sosei’. In 2000 introduceerde ook Tech-trance meester Marco V zijn befaamde V-sound middels de knaller ‘In Charge’, later opgevolgd door tracks als ‘Indicator’ en ‘Solarize’.

Halverwege het afgelopen decennium domineerden de nieuwe helden Marcel Woods (‘Advanced’) en Ronald van Gelderen (‘Cold Storage’), terwijl labelgenoten Ernesto vs.Bastian (‘Darkside Of The Moon’), JOOP (‘Act of God’), Svenson (‘Sunlight Theory’) en Danjo and Styles (‘Duende’) belangrijke troeven van het label waren.

‘Biggest Trance Hits Ever’ is voor de liefhebber een muziektrip ‘down to memory lane’ met het onvergetelijke jaar 2000 als startpunt. De CD bevat talloze klassiekers, naast tijdloos werk van topproducers als Ali Wilson, Gareth Emery, Mohawk, Nenes en Pascal Feliz, Tom Wax en Boris Alexander, Dyor, Anton Sonin en Amx featuring Sari, Ambassador, Tritonal, Jonah, Out of Grace, Woodshokk, etc.

‘Biggest Trance Hits Ever’ is vanaf 20 mei as verkrijgbaar in de CD winkels.

www.beyourselfmusic.com


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ