Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Paul Hazendonk – Sound Shifting: Versatility

 
Paul Hazendonk , de drijvende kracht achter Manual Music en muzikale wederhelft van het duo Furrr & Hazendonk, presenteert een nieuwe compilatiedubbelaar - Sound Shifting: Versatility. De release verschijnt via Manual Music: een divers bedrijf dat zich bezig houdt met diverse platenlabels, digitale distributie, management en publishing. Als het album één ding duidelijk maakt, is het wel het talent van Hazendonk om een mix samen te stellen uit oude en nieuwe tracks. De DJ/producer/labeleigenaar zegt beïnvloed te zijn door 'funk, baslijnen en melodieën', wat dan ook goed hoorbaar is aan de zorgvuldig geselecteerde collectie tracks.

Niettemin is er een opvallend muzikaal verschil tussen de eerste en tweede CD, respectievelijk gevuld met funky club grooves en meer ingetogen elektronische muziek. De met veel liefde samengestelde dubbelaar zal daarom aan meerdere smaken voldoen, maar illustreert tevens waarom fijnproever Hazendonk het zo ver heeft geschopt binnen de industrie. CD1 is getiteld 'Body' en laat een meer dansbaar geluid horen. Een toegankelijke en recht voor zijn raap mix, waarop Hazendonk tussendoor enkele Manual Music's artiesten in het zonnetje zet, zoals Examine en Matador. De eerste helft van Sound Shifting: Versatility is de perfecte manier om in de juiste stemming te komen voor een lange clubnacht, met een welkome primeur in de vorm van Furrr & Hazendonk's nieuwe single 'Het Spierenburg Effect'.

CD2 heet 'Mind' en laat een meer introspectieve sound horen. Na de atmosferische openingstrack 'White Rose' van Dual Shaman gaat de tweede helft verder de diepte in met een aantal intense elektronische verrassingen. Deel twee is echter geen luister-CD geworden, gezien het aantal dansbare platen dat doet hunkeren naar de nacht. Body en Mind zijn als Yin en Yang, een perfect uitgebalanceerd tweetal. Hazendonk's diverse Sound Shifting: Versatility zal zowel de hardcore muziekliefhebber aanspreken als de leek, die hiermee meteen op de hoogte is van de laatste stand van zaken in danceland.

http://www.youtube.com/v/N5CoGtelmVo&feature=player_embedded%26hl=en%26fs=1%26rel=0%26ap=%2526fmt=18 " pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer " play="true" loop="true">

CD1 - Body
01. Doubtingthomas - It Keeps You Occupied While You're On The Flight
02. Thomas Lauren - Perception
03. Andreas Bergmann - Redeye
04. Aebeloe - Wait For Me
05. Furrr & Hazendonk - Het Spierenburg Effect
06. Aron Duijndam - Kazern
07. Lights Electronika - RA (Piek & Thinaik Reinterpretation)
08. El Catrin - Fashionably Puffin
09. Vozmediano - El Che
10.   Bas Amro - Sunday Rut
11. Klankarbeit - Yummie
12. Rauwkost - Pleasure Pleaser
13. Alexis Tyrel - Take It Slow
14. Boris Ross - Piece Of Mind
15. Examine - Be Square
16. Matador - Blond Slackers

CD2 - Mind
01. Dual Shaman - The White Rose
02. Lanny May - Mittelmeer
03. North Structure - Unfulfilled Wishes
04. Blashko - Comeback (Davor O's Return To The Remix)
05. Aebeloe - Manu
06. PHM - Collapse
07. Groj - Anges D'Ekhydhia (Cora Novoa remix)
08. CardioWave - Long Island
09. Luke Mandala & Paul Hazendonk - Sparkle Pony
10. Roger Martinez - Moment
11.   Egbert - De Minimal Die Nu Hip Is
12. Roland M Dill - Chocolate Brain
13. Rolando Vallice - The 2nd Argument
14. Noraj Cue - Mental Violence
15. Alessandro Diga & Nappa - April's Sun

Paul Hazendonk - Sound Shifting: Versatility is vanaf vandaag uit op cd, en digitaal exclusief verkrijgbaar via www.beatport.com . De CD is vanaf 30 mei verkrijgbaar via alle andere online muziek portals.

www.manual-music.com
www.paulhazendonk.nl


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ