Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Intents Festival zendt live uit op YouTube

Intents Festival is op 4 Juni 2011 live te zien op YouTube dankzij een unieke samenwerking met Scantraxx Recordz, Kemmer Media Group en YouTube!

Scantraxx Recordz, dat al enkele jaren nauw samenwerkt met Google, de eigenaar van YouTube, krijgt de primeur om samen met stichting ‘De Kloontjes’ geschiedenis te schrijven.

Het is de eerste keer dat een dance-organisatie en recordlabel de kans krijgen om in Nederland een dance-evenement live te broadcasten.
De videowebsite ‘YouTube’ zond in het buitenland al vaker (dance) evenementen uit, maar in Nederland is dit nog niet eerder gedaan.

Intents Festival, wat al enkele jaren wordt gehouden in het zuiden van Nederland, grijpt deze unieke samenwerking met twee handen aan. Een samenwerking met Scantraxx Recordz en Google in dit formaat is ongekend. Met deze live uitzending is één ding duidelijk: De fans krijgen een unieke ervaring om het uitverkochte feest alsnog van dichtbij mee te maken.

Tijdens Intents Festival zal de Scantraxx SWAT area live worden uitgezonden in samenwerking met Kemmer Media Group. Deze zal de volledige uitzending verzorgen op het kanaal van Scantraxx Recordz: http://youtube.com/scantraxxrecordz

Intents Festival, Scantraxx Recordz en Kemmer Media Group zijn te vinden via de volgende links:

http://www.intentsfestival.nl

http://www.scantraxx.com

http://www.kemmer.nl

 


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ