Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Festival deBeschaving komt met volledige line up

Het Utrechtse festival deBeschaving maakt haar rentree! Dit verfrissende evenement slaat een brug tussen popmuziek, dance, cultuur én wetenschap. Op 18 juni wordt het kampement van het eendaagse festival opgeslagen bij de Botanische Tuinen van het Utrecht Science Park.

deBeleving, hét dance podium van deBeschaving, valt dit jaar op met een sterke programmering. Het brede spectrum van innovatieve en alternatieve dancemuziek is ruimschoots vertegenwoordigd. Onvervalste Detroit techno, dikke dubstep en tech house met een strakke groove; nieuwsgierige dance liefhebbers worden hiermee zeker op hun wenken bediend. Speciaal voor hen is er een spannende line up samengesteld.

Daniel Sanchez is één van de headliners van deBeleving. De dj en producer heeft met zijn label Bla Bla Records en zijn gelijknamige feesten in Studio 80 een stempel gedrukt op de Amsterdamse underground scene.
Een andere headliner waar we reikhalzend naar uitkijken is de Amerikaan Jerome Sydenham. Deze artiest doorspekt zijn sets met warme groovy techno en deephouse, waarmee hij hoge ogen gooit. Een aanrader!
Dubstep addicts kunnen hun hart ophalen bij de live show van Jazzsteppa. Deze Britten combineren de zware bassen met dixieland, jazz en blues. Het resultaat? Een onnavolgbare show vol live effecten. De dansvloer staat ondersteboven tijdens dit optreden. Let op onze woorden.

deBeleving geeft ook een podium aan één van de nieuwste sensaties in de mondiale techno scene. DJ en producer Edu Imbernon is al een gevierd artiest in zijn thuisland Spanje, maar nu is de rest van de wereld aan de beurt. Zeker nu hij met zijn hit 'El Baile Alemán' een regelrechte floorfiller achter zijn naam heeft staan.
De line-up van deBeleving heeft met Arjuna Schiks, Rauwkost, Skip & Die, Frankie D en Palmbomen DJ-Set nog meer artiesten op het podium staan die zich onderscheiden met hun eigen(wijze) scope op dance muziek. Iets dat prima past in de culturele vrijplaats van het festival.

Festival deBeschaving heeft verder een programma met een aantal zeer verrassende acts. Zo speelt het Texaanse Midlake hun enige show in Nederland. De Belgische formatie Hooverphonic staat, na een uitverkocht optreden in de Utrechtse Tivoli, nu op het podium van deBeschaving. En met optredens van onder meer Dazzled Kid, De Staat, Kensington en Jungle by Night zijn ook de Nederlandse bands goed vertegenwoordigd.

Line up deBeleving:
Daniel Sanchez
Jerome Sydenham (USA)
Jazzsteppa (UK)
Edu Imbernon (ESP)
Arjuna Schiks
Rauwkost
Skip & Die
Palmbomen DJ-set
Frankie D

Festival deBeschaving
Datum: zaterdag 18 juni 2011
Tijd: 12.00 - 23.00 uur
Tickets: 37,50
VVK: kaarten zijn te bestellen via de website:
www.debeschaving.nl
Locatie: Utrecht Science Park - Botanische Tuinen, Budapestlaan 17, 3584 HD Utrecht


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ