Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Review: BLASTERJAXX - No SleepHet duo, bestaande uit Thom en Idir, startte op 1 september 2015 het label MAXXIMIZE Records. Dit maakt het één van de veertig sub-labels van Spinnin’ Records. Het duo heeft niet stilgezeten afgelopen jaar en kwam met maar liefst dertien releases, bestaande uit remixen en singles. Met als hoogtepunt misschien wel de single ‘Going Crazy’ die ze samen met Hardwell uitbrachten op Revealed.

Met de nieuwe single ‘No Sleep’ eindigt BLASTERJAXX het jaar 2016 met een absolute knaller waarbij vuurwerk overbodig is. De welbekende Blasterjaxx-stijl, Big-Room met een lekkere melodie, zorgt ervoor dat iedereen in de stemming komt. Dit nummer trekt je ‘straight outta ya’ winterdip!Kijkend naar het artwork, verwachte ik een beetje mellow danceplaat maar niets is minder waar. Ook de video bewijst het tegendeel. Met fluorescerende poppenpakken haalt deze video alle gekkigheid in je naar boven en brengt je terug naar het ‘Nein-Mann-Laserkraft-tijdperk’.

Al met al een heerlijke plaat die je energielevel weer omhoog trekt tot bovengemiddeld en de winterkou (als het wel zou sneeuwen) van je afblaast. Deze track gaat bij mij op repeat.

Cijfer: 8

Reporter: Shanine Romijn


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ