Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Review: Mark Sixma Presents M6 - ElementsHe’s back! Mark Sixma presenteert onder de naam M6 zijn nieuwe plaat genaamd Elements. Een compilatiemix die de sound van Sixma voor de komende tijd vastlegt, vol energie en euforische trance melodieën. Samengesteld met platen van grote trancenamen als Ben Nicky, Heatbeat, Chris Schweizer, Jorn van Deynhoven en nog veel meer. Een mix tussen harde en euforische trance, dat symboliseert M6 – Elements. Nu kan ik het als groot trance liefhebber niet laten om deze plaat volledig van begin tot eind te luisteren.

Mark Sixma
DJ en producer Mark Sixma, geboren en getogen in Breda, kwam door stadsgenoot Tiësto al vrij snel in aanraking met het trance virus. Inmiddels is deze producer uitgegroeid tot een grote naam die niet te missen valt op de grootste trance feesten hier in Nederland, waaronder A State of Trance, Electronic Family en Grotesque.

Artwork

De artwork van dit album is qua design heel strak en simpel, maar zo’n plaat als deze heeft ook niet veel meer nodig dan dit. Op de plaat staat een grote vuursteen afgebeeld, die staat voor het opnieuw aansteken van een brand die voorheen sterker was dan nu en om de naam M6 weer beter op de kaart te zetten.

Favoriete ‘element’ van de plaat?
Vaak heeft een cd voor mij al één favoriete plaat die ik non-stop op repeat zet. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik alle nummers van deze plaat ongelofelijk fijn vindt, maar als ik echt moet kiezen ga ik toch voor één van zijn eigen platen: Requiem. Voor mij een fijne plaat om de hele dag door te luisteren.Ik ben van mening dat elke liefhebber van trance, deze plaat gehoord moet hebben. De sound van Sixma gecombineerd met verschillende elementen maakt het zo’n fijne plaat om naar te luisteren op ieder moment van de dag. Je zou de plaat kunnen zien als losstaande elementen die samenkomen bij elkaar door deze plaat. Een fantastisch pareltje voor elke trance-liefhebber om toe te voegen aan zijn/haar collectie. Bij mij staat deze plaat voorlopig nog even op repeat!

Cijfer:
9

Mede mogelijk gemaakt door Armada Music .

Reporter: Danouschka De Haas 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ