Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige

Nieuwe Release: Tribal knaller 'Cochise' van Maus en Orson WelshHet zijn Dj’s met totaal verschillende muziekstijlen. Het zijn Dj’s die ontzettend veel passie hebben voor hun vak. Het zijn Dj’s die het erg goed met elkaar kunnen vinden.  

Door deze vriendschap en hun gemeenschappelijke passie zijn ze vaak bij elkaar in de studio te vinden. Het duurde dan ook niet lang of de twee werelden smolten samen in hun nieuwe geproduceerde track ‘Cochise’.

We hebben het hier over Maus en Orson. De heren zijn zeer gewaardeerde artiesten in de Dance scene door organisaties zoals Dance Valley, Crazyland, Corto Dimanche, BLSSD, Sunsetterz, ROOF, Club Ensuite, Matrixx etc.

Maus
Maus Jansen, in het dagelijks leven bekend als Maurice, begon al vroeg met zijn oriëntatie in de muziek. Zoals veel van zijn dj-collega’s begon hij op zijn zolderkamer. Geïnspireerd door de vele drive in shows mixte hij urenlang de 12 inch platen aan elkaar. Deze hobby resulteerde uiteindelijk in een bijbaantje bij de lokale radio. Het werken bij de radio zorgde voor een enorme uitbreiding van zijn muzikale kennis.

Zijn grote doorbraak beleefde Maus tijdens de ‘5 Year Anniversary’ van Guestzone.  
Inmiddels is Maus een veelgevraagd artiest in Nederland. Zijn sets kenmerken zich door veel variatie, stampende baslijnen af en toe vergezeld van vocalen. Geen piepjes en bliepjes zoals veel EDM-dj’s, maar stevige zuivere progressive house zoals deze bedoeld is te zijn. Door veel te variëren en de vibe van het publiek constant af te blijven tasten zorgt hij ervoor dat de energie er volop in blijft.

Orson Welsh
Orson Welsh viert dit jaar zijn 28 jarig jubileum als Dj. Ooit begonnen in een lokale discotheek in het oosten van het land. Daarna stroomde hij langzaam door in de Dutch Dj Championships waar hij in 1996 met de hoofdprijs vandoor ging.  

Deze bescheiden man heeft inmiddels overal ter wereld achter de draaitafels gestaan. Het maken van zijn eigen tracks is zijn passie. In 2014 bereikte zijn remake of “Strings Of Life” een enorme hit. Deze stond maar liefst 8 weken op nummer 1 in de Traxsource Tech House 100 en werd door grootheden als Tod Terry, Mark Knight en Umek gesupported.  

Maus en Orson hebben elkaar leren kennen bij Pleasure Lounge. Maurice als Big Room DJ en Orson als Funky en Real House DJ. Ondanks de liefde voor verschillende genres konden de twee het direct met elkaar vinden.

Samen hebben ze nu de Tribal Big Room knaller ‘Cochise’ uitgebracht op het label van Kid Massive – Get Down Recordings. Inmiddels wordt het nummer gehyped door o.a. DANNIC.

Twee werelden die samen komen in een geweldig nummer, hoe vet is dat!

 


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ