Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone


Party Report: Immortality Outdoor, De Ven - Spaarnwoude, 15-06-2019

Immortality Outdoor, De Ven - Spaarnwoude, 15-06-2019

Als echte festivalganger wil je wel eens iets anders, soms ben je toe aan iets vernieuwends of juist iets meer intiems. Immortality Outdoor valt zeker onder de categorie intiem. Dit is de eerste keer voor deze organisatie dat zij een outdoor festival organiseren en wat voor één! Twee area’s vol hardere stijlen met een 3 uur durende solo set van niemand minder dan Partyraiser, verder vinden we op de line-up DJ’s als N-Vitral, Regain, Rejecta, E-Force en afsluiters Malice en Spitnoise. Dit festival wordt #hard.

Vanmorgen vroeg werd ik wakker door de mindere weersomstandigheden, omstandigheden die voor een organisatie aardig wat problemen zouden kunnen geven. Er was namelijk behoorlijk wat water gevallen afgelopen nacht, maar buienradar gaf voor de rest van de middag en avond een heel mooi zonnetje aan. Uit voorzorg heb ik maar mijn oude Nikes uit de kast getrokken, je weet wel zo’n paartje waar je flink mee in de modder mag stampen. Vlak voor binnenkomst stonden we namelijk al flink in de blubber bij de fietsenstalling, ondanks de vele voorzorgsmaatregelen. Het terrein zelf hadden ze ook goed onderhanden genomen. Er waren veel planken, houtsnippers en extra maatregelen genomen zodat wij toch nog een beetje over het terrein konden wandelen. Ik ben bekend met het terrein De Ven in Spaarnwoude. Het is prima te doen, makkelijk te vinden en het is een intiem stukje festivalgrond waar helemaal niks mis mee is! Er worden de laatste jaren aardig wat feestjes op dit stukje grond gehouden en ik hoop dat ze dit nog jaren mogen doen.

Bij binnenkomst even de jasjes in de kluisjes doen en wat munten halen bij de kassa. Wat mij de laatste tijd opvalt is hoe hoog de prijzen van de munten zijn geworden. Vijf munten voor 15 euro, een flesje water kost al behoorlijk wat en een simpel patatje was maar liefst twee munten. Wilde je een mixdrankje dan was je bijna een tientje kwijt aan één drankje. Ik was dan wel weer erg gelukkig met de fruit- en sapbar waar ik een flesje appelsap met dop mee kreeg voor 1 munt. Verder waren er hamburgers, snoepjes en tosti’s dus kon je een best vorkje mee prikken.

Immortality Outdoor, De Ven - Spaarnwoude, 15-06-2019

De eerste stage bij binnenkomst was de RAW tent van Hardfestival. De eerste paar uurtjes druppelden de mensen mondjesmaat binnen. Iedereen had even het weer afgewacht, zo leek het. De sfeer is overal prima, het geluid hier is ook goed. Het is gezellig, de muziek is goed en er wordt gedanst! Mijn favoriete set op deze stage is van Regain. Tracks als Bust Ya Head en Broken mogen natuurlijk niet ontbreken. Het sfeertje was hier top, de tent ramvol en we kregen ons eigen ‘Vip -deckje’ doordat aardige gasten voor de grap met een fantastisch mooie statafel aan kwamen lopen. We hebben ons hier prima vermaakt!

De tweede tent genaamd Retaliator is de uptempo stage. Hier hebben wij iets meer tijd doorgebracht. Zelf ben ik niet heel erg bekend uptempo, ik vind het soms wel erg leuk als uitstapje maar hou meer van veel variatie. Ondanks mijn voorkeuren heb ik het hier flink naar mijn zin gehad. Het sfeertje was prima, de setjes waren ook goed. De DJ’s waren enthousiast en hadden er zin in, alleen het geluid of de geluidsman had hier veel kunnen verbeteren. Zie het als leermoment. Heel wat later kwam hier een klein beetje verbetering in maar het kon gewoon vele malen beter.

Immortality Outdoor, De Ven - Spaarnwoude, 15-06-2019

Zelf vond ik N-Vitral, Never Surrender en Spitnoise de beste sets draaien hier. Natuurlijk is Partyraiser ook heel tof geweest maar vandaag lag mijn voorkeur een keer ergens anders. Spitnoise was een heerlijke afsluiter!
Aan het eind van de dag zijn we moe maar voldaan naar huis gegaan. We hebben er de nodige spierpijn aan overgehouden, en van mijn Nikes is weinig meer over, maar het was het waard!

Heel erg bedankt en hopelijk tot volgend jaar!

Hoe hebben jullie dit feest ervaren?

TIPS:
- Het geluid bij de Retaliator stage kon beter
- Voor een volgende keer: voeg een derde tent toe met ‘mainstream’ hardcore zodat er meer mensen kunnen komen en de overloop er misschien zo beter is (de tent stond er al maar was niet in gebruik)

TOPS:
- De line-up was prima
- Sfeertje was overal goed
- Gezelligheid was er ook
- Het personeel dat er ook zin in had en dit uitstraalde
- De voorzorgsmaatregelen voor de blubber waar over nagedacht was
- De appelsap die ik kon krijgen bij de andere bar
- Duimpjes omhoog voor de organisatie die echt tevreden terug mag kijken!

Reporter: Barbara Inpijn 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ