Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone


Party Report: Amsterdam Music Festival AMF, Johan Cruijff ArenA - Amsterdam, 20-10-2018

Amsterdam Music Festival AMF, Johan Cruijff ArenA - Amsterdam, 20-10-2018
Foto: AMF

Afgelopen weekend verzamelden duizenden internationale muziek liefhebbers zich in een uitverkochte Johan Cruijff Arena tijdens het Amsterdam Dance Event. Mensen uit Israël, Kaapstad, Brazilië en nog vele andere nationaliteiten kwamen bijeen om een spectaculaire avond te beleven.

Op de line-up van zaterdag 20 oktober stonden artiesten als Lost Frequencies, Axwell /\ Ingrosso, David Guetta B2B Dimitri Vegas & Like Mike, KSMHR en uiteraard werd ook dit jaar de DJ Mag top 100 bekend gemaakt. Met dit vooruitzicht zal het vast een mooie avond gaan worden.

Buiten haalde ik mijn ticket op en zag ik dat er flinke rijen stonden bij een aantal ingangen. De stroom bleek uit gevallen te zijn, waardoor we nog een tijdje hebben moeten wachten op een aantal vrienden. Toen we eenmaal compleet waren kon het feest pas echt beginnen. Ik ben blij dat ik, voordat ik de zaal inging, nog een paar oordoppen had gekregen. Normaal gesproken heb ik niet zo’n last van mijn oren, maar dit keer merkte ik dat ik het geluid te hard vond om de avond zonder oordoppen door te brengen. Het schreeuwen naar mijn vrienden, moest ik maar voor lief nemen.  

Amsterdam Music Festival AMF, Johan Cruijff ArenA - Amsterdam, 20-10-2018
Foto: AMF

Na een klein stuk van Sunnery James en Ryan Marciano te hebben gezien werd Martin Garrix, voor de derde keer, gekroond tot nr. 1 DJ van de DJ Mag Top 100. Wat ons betreft een welverdiende plek, hij draaide de beste en meest verrassende set van de hele avond. Ook David Guetta en Dimitri Vegas & Like Mike draaiden remixen van hun eigen nummers met onder andere de ‘Work hard, play hard’ en ‘Lose yourself’ van Eminem die het publiek luidkeels meezong.

Axwel /\ Ingrosso vonden wij daarentegen wat minder spectaculair, maar KSHMR, W&W en VINI VICI wist het publiek enorm goed bezig te houden. Het leuke van VINI VICI was dat zij klassieke nummers zoals ‘In my head' en ‘I love rock and roll’ wisten te remixen met hun eigen tracks. Een hele verassende en goede act hebben zij die avond neergezet!

Amsterdam Music Festival AMF, Johan Cruijff ArenA - Amsterdam, 20-10-2018
Foto:  AMF

Rond half 6 was het de beurt aan Salvatore Ganacci. Tja, wat moeten we van deze man denken? Hij riep heel wat gekke dingen door de microfoon en had daarnaast als special guest Basshunter uitgenodigd die, jammer genoeg, het nummer ‘Boten Anna’ playbackte. Dit was uiteraard jeugdsentiment ten top en toch best wel grappig. Iets voor de drukte verlieten wij de Arena om naar huis gegaan, waarna we opgehaald werden met de auto. Moe, voldaan maar met een hele boel nieuwe herinneringen keken we terug op een mooie avond. Wij hebben genoten, zien wij jou volgend jaar ook?

Reporter: Demi Groen 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ