Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Party Report: Intents Festival 2018, Sportpark d'n Donk - Oisterwijk, 03-06-2018

Intents Festival 2018, Sportpark d'n Donk - Oisterwijk, 03-06-2018

Met de zaterdag achter de rug, was het alweer tijd voor de laatste dag van Intents festival. Zaterdag ging het er al behoorlijk stevig aan toe en ook zondag stond er een ijzersterke line-up op het programma. Het weer werkte ook zeker mee, want de felle zon scheen vol op het terrein in Oisterwijk!

Door wat onduidelijkheid over de parkeerplekken kwamen wij pas rond 15:00 uur aan. Gelukkig moesten veel van onze favoriete acts nog komen. Het regelen van kluisjes en muntjes was binnen een mum van tijd geregeld. Wij bekeken het terrein, scoorden wat drankjes en gingen vol moed op weg naar de hardcore tent om nog wat mee te krijgen van D-Fence. Jammer dat we deze grotendeels hadden gemist, maar we kregen nog wel de heerlijke afsluiter ‘Hardcore You Pussy Motherfucker’ mee. Dat was een heerlijke plaat om de dag mee in te luiden!

Direct hierna stond Deadly Gunz op het programma. De man die dit jaar als een ware sneltrein zijn stempel had gedrukt op de hardcore scene. Hij opende zijn set met ‘The Chosen Ones’. Dit zette natuurlijk gelijk de toon van de rest van zijn set. Met ‘The Undertaker’ genoten wij met volle teugen van zijn set. Mijn favoriete raw hardstyle artiest is E-Force, dus ik ging toch even helemaal uit mijn plaat toen de track ‘Shocked’ door de tent knalde. Blijft een lekkere plaat. Dit setje was een goede opwarmer!

Het was de beurt aan de mannen die deze area hosten. De mannen van Destructive Tendencies draaiden hun eerste set van de dag, samen met Tha Playah. Wij genoten even van de plaat ‘Bring Us Some’. Hierna besloten wij even een kijkje te gaan nemen bij de early stage. Ruimte genoeg hier, wat wel fijn was. De sfeer bij deze stage was vooral voorin echt fantastisch. Dana stond hier zoals altijd heerlijk te draaien. We pakten ook nog een stukje mee van Rob en MC Joe. De gezelligheid was ook hier sterk aanwezig!

Intents Festival 2018, Sportpark d'n Donk - Oisterwijk, 03-06-2018

We kwamen hierna even op sterkte met wat voedsel en drankjes. Op het terrein was genoeg te doen. Voor de liefhebbers die even van het uitzicht wouden genieten was er een reuzenrad. Voor de echte die-hards en adrenaline junkies was er de booster. Aangezien ik net had gegeten liet ik dit aan me voorbijgaan, maar onze aanhang had hier wel zin in! Voldaan stapten ze uit de attractie om nog net op tijd bij N-Vitral te kunnen aansluiten.

Als er één persoonlijke held in de hardcore is, is het voor mij N-Vitral wel. Die stond op het programma met zijn live act ‘Bombsquad’. Deze sets staan garant voor een half uur vol gas gaan. Dit deden we dus ook, vooral op de track ‘Voel Je Die Bass’. De samenhorigheid en de gezelligheid komt bij deze track altijd weer naar boven als iedereen luidkeels mee schreeuwt: die bass die moet je niet horen, die moet je voelen!’ Ook de track ‘Crispy Bassdrum’ kwam voorbij. Een van mijn favoriete platen is toch wel de Bombsquad edit van ‘Getverherrie’. Wat een heerlijke ram plaat. Ik ben dan ook elke keer weer laaiend enthousiast als deze track gedraaid wordt, en dat was vandaag niet anders! Wat een heerlijke set had N-Vitral weer neergezet. Deze man stelt ook nooit teleur!

Intents Festival 2018, Sportpark d'n Donk - Oisterwijk, 03-06-2018

Hierna haastten wij ons weer terug naar de mainstage. Hier stonden Regain en Radical Redemption hun set keihard af te sluiten. Het was wachten op de trio Warface, Delete en E-Force. Tijdens deze set werden er in het publiek overal vlaggen uitgedeeld, wat het allemaal extra feestelijk maakte. De track ‘Seven’ wordt in mijn ogen nooit te oud. Elke keer kan ik ontzettend genieten van deze track, en gelukkig bracht E-Force deze dan ook ten gehore. ‘Regain & Delete – Always Angry’ knalde ook door de speakers, evenals de Warforce plaat ‘Break Ya Ankles’. Voor de E-Force plaat ‘Stresstest’ was ook gekozen vandaag. Tijdens de Warforce track ‘Reloaded’ ging het publiek ook flink uit de dakpannen. Ja, ook dit was weer een heerlijk setje!

Wij sloten de laatste uren van deze avond weer af in de hardcore tent. Dr. Peacock stond hier op het programma, die natuurlijk weer een heerlijke frenchcore set neer wist te zetten. DRS, Destructive Tendencies en Angernoizer sloten vervolgens de hele boel echt kei hard af! Ze openden hun set met ‘RL Grime – Stay For It (Bass Instinct Bootleg)’. Een heerlijke plaat! Zo ging het er allemaal belachelijk hard aan doe tijdens deze set met tracks als ‘X-Pander – In My Skin’ en ‘Cryogenic – Motherfucker’. Als afsluiter werd gekozen voor de DRS remix van ‘Zanzibar – Horror On My Mind.’ Een ding was duidelijk, het ging er vreselijk hard aan toe dat laatste uurtje, precies wat we nodig hadden om met een voldaan gevoel naar huis te keren! Intents festival, tot volgend jaar!

Intents Festival 2018, Sportpark d'n Donk - Oisterwijk, 03-06-2018

Lees hier ook het report van de zaterdag van Intents Festival!

Beeld: Intents FestivalReporter: Sasha Dijkhoff
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ