Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Party Report: Martin Garrix | All Ages, RAI - Amsterdam, 21-10-2017

Martin Garrix | All Ages, RAI - Amsterdam, 21-10-2017

De 21-jariger producer Martijn Garritsen is niet meer weg te denken uit de Nederlandse dance scene. Vorig jaar werd hij gekroond als de nummer 1 dj van de wereld en gaf hij twee waanzinnige solo shows weg in de RAI in Amsterdam. Ook tijdens de afgelopen editie van het Amsterdam Dance Event keerde de producer terug naar de RAI om twee fantastische shows neer te gaan zetten.

Vanwege leeftijd restricties bij festivals en grotere dance events heeft Martin Garrix een All Ages Show in het leven geroepen voor de kleinere fans van de producer. Dit werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd. Dit jaar was er besloten om naast de 18+ show opnieuw een All Ages show neer te gaan zetten.

Eenmaal bij aankomst is Justin Mylo begonnen aan zijn set. De acts die voor Martin Garrix draaien, staan op een podium die midden in de zaal staat. Justin Mylo heeft qua stijl een soort Martin Garrix sound, alleen dan iets zachter. Het voelde ook als een warm-up set, een aanloop richting de set van de man van de avond. Wanneer Justin Mylo’s laatste melodieën door de RAI klinken, wordt het grootse podium waar Martin Garrix gaat draaien verlicht. Het ziet er nog groter uit als vorig jaar. De initialen van Martijn (X+) zijn erin verwerkt en daaromheen zijn veel led verlichtingen gepuzzeld.

Martin Garrix | All Ages, RAI - Amsterdam, 21-10-2017

Garrix komt het podium op en is klaar om alle leeftijden te gaan verrassen met een twee uur durende set. Alle klassiekers komen voorbij, maar ook nieuwe muziek wordt voor het eerst in de RAI ten gehore gebracht. Aangevuld met meesterlijke licht effecten, vuurwerk en het benodigde CO2 wordt er een waanzinnige productie neergezet die nauw aansluit bij de muziek die Martin Garrix produceert. De sfeer in de zaal is fantastisch. Alle kleintjes staan om ons heen met de breedste glimlach op hun gezicht en gaan helemaal los. Garrix stelt niet teleur en zet in twee uur tijd een waanzinnig sterke set neer. Iets wat we eigenlijk wel gewend zijn van hem. Je komt oren en ogen te kort om alles van het visuele spektakel mee te krijgen.

Wanneer Martin Garrix klaar is met zijn set, horen wij een klein jongetje extreem enthousiast praten tegen zijn vader. “Papa, ik vond dit echt zo vet’’, vertelde het jongetje tegen zijn papa met de grootste glimlach op zijn gezicht. Niet alleen hij, maar volop andere kleintjes waren extreem gelukkig. Zoals vorig jaar heeft Martijn bewezen dat zijn muziek voor elke leeftijd is. Naast de kleine fans zie je ook ouders helemaal los gaan. Dat maakt de sfeer in de zaal ook heel enthousiast.

Martin Garrix | All Ages, RAI - Amsterdam, 21-10-2017

Na Garrix is het aan beste vriend Julian Jordan de taak om het feest af te sluiten. Wij hebben deze producer vaker zien draaien. Vanavond waren wij zeer verrast .. Veel energieke platen kwamen voorbij waarop je ziet dat de kleintjes hun laatste beetje energie eruit springen. Enige minpunt die opviel was de hoeveelheid mensen die weg gingen terwijl Julian Jordan nog aan het draaien was. Achteraf gezien weten zij natuurlijk niet wat zij gemist hebben.

Tijdens het Amsterdam Music festival werd bekend gemaakt dat Martijn opnieuw de eerste plek in de DJ MAG Top 100 in ontvangst mag nemen. Kijkende naar de shows, branding en recordlabel die Garrix heeft opgebouwd is deze prijs meer dan terecht voor de 21-jarige producer. In een interview met het AD vertelde Martijn dat een solo show in de Amsterdam Arena zijn grootste droom is op dit moment.

Na het bijwonen van zijn solo show in de RAI zijn wij ervan overtuigd dat de huidige productie klaar is voor een groter avontuur. De visuals, licht effecten en stage-design knallen de RAI uit. Je kan zien dat een hecht team vol passie hieraan heeft gewerkt om er een legendarische show van te maken. De show is een mega sterke productie die ook zeker tot zijn recht zou kunnen komen in de Amsterdam Arena. Wij hebben in ieder geval weer extreem genoten van deze avond en kijken uit naar de volgende.

Reporter: Danouschka De Haas
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ