Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Party Report: Elrow goes to ADE, Kromhouthal - Amsterdam, 22-10-2017

Elrow goes to ADE, Kromhouthal - Amsterdam, 22-10-2017

Het Spaanse concept Elrow begint steeds meer naam te krijgen in Nederland. Zo zijn er al diverse edities in de Maassilo geweest en is dit feestje tijdens ADE ook niet meer weg te denken. Op Facebook stonden 2,5 duizend bezoekers op ‘Gaan’ en 5,6 duizend op ‘Geïnteresseerd’. We kunnen dus wel vaststellen dat dit concept behoorlijk populair is geworden. Zo begon het allemaal 3 jaar geleden in de Melkweg (met maar 1.300 bezoekers op aanwezig) en konden zij wegens succes het jaar daarop verhuizen naar de Westerunie. Toen ook dat jaar een groot succes bleek te zijn was dit jaar het moment om het echt groots aan te pakken. Deze uitverkochte ADE editie werd dan ook gehouden in de gigantisch grote Kromhouthal.

Het feest begon om 13:00 en zou tot 23:00 duren. Van een aantal vrienden hoorde wij dat het nog niet erg druk was dus wij besloten iets later die kant op te gaan. Rond de klok van 15:00 uur arriveerde wij en was er nog voldoende parkeerplek. Een groot voordeel is dat je aan deze kant van het IJ geen parkeergeld hoeft te betalen. We betraden de grote hal waar de kluisjes stonden en konden hier meteen muntjes halen. De versiering was voorgaande jaren al flink aanwezig maar dit keer was het echt Elrow zoals het hoort te zijn en zoals wij gewend waren van onze eerdere edities in Barcelona en Ibiza.

Elrow goes to ADE, Kromhouthal - Amsterdam, 22-10-2017

Sambodromo do Brasil

Enorme giraffen en beesten poppen werden door het publiek gedragen op lange stokken dwars door alle confetti slingers heen. Ook stonden er gekleurde neon bomen, hingen er grote gele opblaas sterren en zag je overal fel gekleurde decoraties welke ons het gevoel gaven dat we in een vrolijk oerwoud rond huppelden. Uiteraard stonden de reuze kanonnen gevuld met confetti ook weer klaar en gingen de snippers de hele zaal door als de nummers de ultieme climax bereikten. Daarnaast was er nog gedacht aan speelgoed voor volwassenen zoals luchtbedden, opblaasbare teenslippers, grote zonnebrillen, strandballen, neon verf om je gezicht te camoufleren en andere blije onzindingen.

Elrow goes to ADE, Kromhouthal - Amsterdam, 22-10-2017

De muziek was echt om te genieten. Zo hebben wij bij iedereen wel een dansje gedaan omdat we gewoon niet konden kiezen. In de 2e zaal opende Park en Sons. Hun set was voor ons erg verassend omdat wij hun muziek voornamelijk kennen met een stevige beat. Nu klonk deze iets rustiger en was het voor ons zeer vermakelijk om een dansje op te doen. Hierna draaide Michel de Hey de slingers eraf met een heerlijke set in een lekker up-tempo. Maar ook Ici Sans Merci mocht op deze feestelijke avond niet ontbreken! Uiteindelijk hebben wij onze laatste danspasjes bij wAFF en de La Swing gezet en kwam er een eind aan ons mooie ADE avontuur.

Conclusie
Dikke pluim voor de organisatie want de aankleding was echt waanzinnig! Daarnaast heeft Elrow zelden een teleurstellende line-up en is het publiek altijd vrolijk. Geen enkel verslag kan het Elrow-gevoel overbrengen, dit moet je echt zelf beleven. Hou daarom volgend jaar een plekje vrij tijdens ADE zodat je dit spectaculaire evenement niet hoeft te missen ;)

Elrow goes to ADE, Kromhouthal - Amsterdam, 22-10-2017

Wist je dat…
- De Kromhouthallen een totale oppervlakte hebben van 10.000m2
- Hier ooit de scheepsmotoren van de Kromhout werden gebouwd
- Dit allemaal begonnen is in 1908
- De zalen tijdens Elrow ADE ruim 3500 m2 en 516 m2 groot waren
- De fotos van Elrow hier te bekijken zijn
- Er op 25 november weer een editie is: ‘We are Electric presents Elrow’
- Je daarna ook nog naar de editie kunt op 17 februari 2018 in de Maassilo Rotterdam
- Er ook edities zijn in Spanje, Engeland, USA, Brazilië, Indonesië en Australië
- Wij deze allemaal nog een keer willen gaan bezoeken ;)

Beeld:   elrow

Reporter: Katja Remmerswaal
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ