Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Party Report: Duikboot Festival 2017, Breepark - Breda, 26-08-2017

Duikboot Festival 2017, Breepark - Breda, 26-08-2017

Afgelopen zaterdag was het weer zover. Het was weer tijd voor Duikboot Festival! Een relatief klein festival in Breda wat steeds meer bezoekers trekt. Een supergoede line-up en heerlijk weer (Gelukkig niet zo warm als vorig jaar) trok ons ook dit jaar weer naar het Breepark toe.

Als wij aankomen bij de ingang staat er al een flinke rij, maar gelukkig word deze snel weggewerkt. Ook bij de kluisje en de muntjes is dit het geval. Wij lopen richting de house-stage waar Noir op dat moment aan het draaien is. Lekker tropische beats komen ons tegemoet en dit is prima acclimatiseren. Helaas is het bij de bar duidelijk dat er nog wat opstart problemen zijn en moeten wij wat langer op ons biertje wachten. Later op de avond is hier gelukkig niks meer van te merken. De stage is helemaal opgebouwd uit houten panelen met flink wat lampen wat later op de avond een geweldige lichtshow belooft.

Duikboot Festival 2017, Breepark - Breda, 26-08-2017

Wij besluiten eerst nog even wat te eten. Keus genoeg en de kwaliteit van het eten is ook prima. Met een volle maag gaan wij naar Haeken (de techno alias van De Sluwe Vos). Heerlijke stampertjes komen er voorbij, maar in onze oren is hij nog wel een beetje stroef en kan je merken dat hij nog niet helemaal gewend is aan deze stijl. Toch is de sfeer in de tent heel gemoedelijk en kom je er van jong tot oud tegen. Dan is het de buurt aan Gary Beck en die draait zoals wij gewend zijn van hem, heerlijk dreunen met af en toe een oude bekende er tussendoor. The Advent & Industrialyzer zijn erna aan de beurt, maar draaien iets te vaag naar onze smaak dus wij besluiten het terrein even te verkennen.

Overal heb je plekken waar je even uit kan rusten, want een hele dag dansen is natuurlijk heel vermoeiend. Achterop het terrein staat zoals elke jaar weer Daisy met guilty pleasures, hits, hip hop en r&b. Deze stage lijkt op een halve vliegtuighangar waar allemaal camouflage boven is gespannen. Wij besluiten even rustig te gaan zitten en te genieten van Jasper James. Dit is house op zijn best. Lekker swingend en het is goed vertoeven met het zonnetje erbij. Hierna zijn wij er helemaal klaar voor om de avond goed af te sluiten.

Duikboot Festival 2017, Breepark - Breda, 26-08-2017

Als eerst is Rebekah aan de beurt. Ik heb haar nog nooit live gehoord, maar ben er wel heel benieuwd naar. Zij stelt ons niet teleur en zorgt dat iedereen helemaal los gaat. De afsluiter van de avond is ROD. Een oude bekende waar wij dan ook naar uitkijken. Helaas draait hij naar onze mening vandaag niet op z'n best. Vaak zijn de overgangen wat stroef of kapt hij een nummer gewoon af. Ook zit er naar onze smaak teveel vage muziek doorheen. Toch krijgt hij heel het publiek goed mee. Mooi om te zien!

Duikboot stelt zoals elk jaar niet teleur. Er zijn wat kleine puntjes waar ze tegenaan lopen, maar wij zijn ervan overtuigd dat deze uiteindelijk weg zullen worden gewerkt. Het was in ieder geval een heerlijk festival om het seizoen mee af te sluiten. Duikboot Festival, tot volgend jaar!

Duikboot Festival 2017, Breepark - Breda, 26-08-2017

Beeld:
Michelle Tähti &   Mark  Richter 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ