Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Party Report: Fiesta Macumba XL, Melkweg - Amsterdam, 26-04-2017

Fiesta Macumba XL, Melkweg - Amsterdam, 26-04-2017

Eigenlijk zou ik Kingsnight lekker op de bank hangen, maar heb last minute toch besloten om naar het uitverkochte Fiësta Macumba te gaan. Ik kon het, ondanks dat ik de volgende dag weer fit wilde zijn voor Koningsdag, niet laten om even langs te gaan in de Melkweg. Er was namelijk eindelijk weer een XL editie van het mooiste Latin feestje van Amsterdam en omstreken. Fiësta Macumba wordt normaal in de kleine zaal van de Melkweg gehouden, maar deze Koningsnacht waren er maar liefst drie zalen open. En Koningsnacht vieren in exotische Latin sferen, wie wil dat nou niet? Dat Fiesta Macumba inmiddels zeer populair is bleek wel uit het feit dat tickets voor dit populaire feestje voor maar liefst 50 euro werden aangeboden op Marktplaats. Ook zochten honderden mensen via andere sites nog kaartjes om aanwezig te zijn op deze Noche Del Rey editie. Ik was dus wel erg benieuwd wat deze uitverkochte XL editie voor mij in petto had.

Zoals Roos in een eerder report al aangaf, heeft Fiësta Macumba een bekend recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Latin music, van toen en nu! Reggaeton, merengue, dancehall, kuduro, salsa, bachata, afro, al deze heerlijke opzwepende muziekstijlen komen voorbij tijdens deze hete avond. Ik heb mijn salsa en bachata “kunsten” deze avond flink kunnen showen.

Rond middernacht kwamen wij aan bij de Melkweg. De binnenkomst verliep soepel en er stond geen rij. Wat ik wel apart vond aangezien het Kingsnight én een uitverkochte editie was. Binnen kon je al snel merken dat het inderdaad uitverkocht was. Met wat passen, meten, duwen en wringen hebben we toch nog onze jas kunnen ophangen bij de garderobe. Het geheel was in Caribische sferen aangekleed en gaf je gelijk een vakantiegevoel. In de hal kon je hilarische neptattoos laten zetten van onze WimLex en op de foto gaan in een photobooth .

Fiesta Macumba XL, Melkweg - Amsterdam, 26-04-2017

Tijdens deze Extra Large editie werd zoals eerder aangegeven uitgebreid naar drie zalen. In de grote zaal was de Fiësta Macumba Soundsystem aan het draaien. Er hing een gezellige sfeer, wat ik lang niet meer heb meegemaakt tijdens uitgaan. Mensen waren echt gekomen om te genieten en te dansen. Je zag alleen maar lachende gezichten, ondanks dat het toch wel erg druk was. Midden in de zaal werden er heerlijke cocktails geshaket, super leuk bedacht!

Nadat wij onze heupen los hebben gegooid op een mix van verschillende muziekstijlen, zijn wij door gegaan naar de Salsa, Bachata en Kizomba zaal om daar nog wat moves te oefenen. Deze zaal was een stuk kleiner, wat het juist weer gezellig maakt. Hier waren de pro’s hun danskunsten aan het showen en dat was een lust voor het oog om te zien. Vooral de zwoele Kizomba is mijn favoriet! De laatste area zijn wij helaas niet aan toe gekomen, omdat het voordat we het wisten alweer tijd was om richting huis te gaan.

Deze avond heeft weer eens bewezen waarom Fiësta Macumba zó populair is. Gezellige mensen, top sfeer, heerlijke muziek, wat wil een mens nog meer? Ik hoop dat Fiësta Macumba vaker zulke XL edities gaat geven, want een kleine zaal tijdens een ander feest is echt te min voor zo’n topconcept! Ik kan niet wachten tot de volgende keer !

Beeld:   Fiesta Macumba

Reporter: Chelsey Audhoe
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ