Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Party Report: Beat The Bridge, John Frostbrug - Arnhem, 26-04-2017

Beat The Bridge, John Frostbrug - Arnhem, 26-04-2017

Onze koning is jarig! En dat kan maar één ding betekenen. Feest! Heel Nederland kleurt oranje, door heel Nederland kan je vrijmarkten vinden en natuurlijk zijn er feestjes in overvloed. Tijdens koningsnacht breng ik een bezoek aan Beat the bridge – Lucky number 7!

De naam zegt het al, dit is de 7e editie van het festival dat zich onder de John Frostbrug in Arnhem afspeelt. De afgelopen jaren heeft Beat the bridge zijn naam gevestigd in de scene mede doordat ze de bezoekers erg betrekken bij de keuzes die ze maken bij het opzetten van het festival. Denk hierbij aan de line-up, punten die het publiek als positief ervaren, maar ook zaken die in de toekomst verbeterd kunnen worden.  

De verwachting is dat het een koude avond en nacht gaat worden. Uit voorzorg heb ik mijn halve garderobe in mijn rugzak geprobeerd te proppen. Een gewaarschuwd mens telt namelijk voor twee. Toen we eenmaal onderweg waren werd het gezegde “na regen komt zonneschijn” gelukkig meer dan waar. Na een flinke regenbui brak de hemel open en kwam de zon door en het zag er naar uit dat de zon voor een lange tijd nog bij ons bleef.

Na een autorit van een uur waren we eindelijk aangekomen. Parkeren kon gelukkig in de buurt en de bij de ingang ging het snel en ook de kluisjes waren snel geregeld. Op naar de mainstage! Hier was Devin Wild zijn set aan het afsluiten. Het was nog niet erg druk, maar de mensen die er waren hadden er duidelijk zin in. Dit ging een mooie koningsnacht worden.

Beat The Bridge, John Frostbrug - Arnhem, 26-04-2017

Na Devin Wild was het tijd voor een grootmacht in de hardstyle scene. Deze artiest stelt echt nooit teleur en behoort tot één van mijn favorieten. We hebben het natuurlijk over Noisecontrollers! Tijdens deze set werd het steeds drukker en de liefhebbers stonden dan ook vooraan met hun Noisecontrollers merchandise. De ene na de andere klapper kwam voorbij en het was echt genieten.  Hij draait natuurlijk altijd veel eigen tracks en die staan voor kwaliteit. Hoogtepunten in de set waren “Noisecontrollers - The spirit of hardstyle”, “Headhunterz - The Power Of The Mind” en “Headhunterz & Wildstylez vs Noisecontrollers -Tonight (Alpha² Remix)”.

De DJ die het stokje overnam was Ran-D. Hij is één van de pioniers van de raw hardstyle en het ging dan ook meteen een tandje harder. Iedereen ging behoorlijk los op tracks als “Gunz For Hire - Plata O Plomo” en  “Ran-D & B-Front - Rebirth (Official Anthem 2011)”. We konden helaas niet lang genieten van zijn set, want we moesten om 21.00 uur bij de Desperados Crazy Cruise zijn.

Twee jaar geleden begonnen ze bij Beat the Bridge voor het eerst met de Desperados Crazy Cruise en het was meteen een daverend succes. Toen waren we er ook bij en ik wist dus dat dit weer een top uurtje ging worden. Op het moment dat je op de boot stapt waan je jezelf meteen in een andere wereld. Je hebt totaal niet het gevoel dat je op een festival bent waardoor het een exclusief bootfeest lijkt. De sfeer is ontzettend intens en iedereen heeft als doel om hier een speciaal uurtje van te maken. Omdat wij om 21.00 uur op konden stappen maakte we zelfs de zonsondergang mee wat het nog specialer maakte.

De DJ’s die deze keer het passagiers mochten vermaken waren de Freestyle Maniacs. Deze act weet wel hoe ze een feestje moeten bouwen en dat kwam goed van pas. Het mooiste van de hele cruise is eigenlijk dat iedereen aan het feesten is alsof hun leven er vanaf hangt. De sfeer is echt super en iedereen gaat keihard uit zijn of haar dak. Mooi is ook dat de mensen die in huizen en appartementen naast de rivier wonen allemaal op hun balkon staan om te zien wat voor gekke bootparty er nu weer langs komt.  

Helaas was de Crazy Cruise iets uitgelopen, waardoor we B-Front & The Frequencerz bijna helemaal hadden gemist. Deze act hadden we graag nog even gezien, maar we hadden ons prima vermaakt op de cruise dus konden we dat wel hebben.  

Dan maar meteen naar de slotact voor de avond die zeker nog even alle energie uit onze lichamen zou gaan beuken. We hebben het dan natuurlijk over Partyraiser. Het was behoorlijk druk bij de stage en blijkbaar waren wij niet de enige die nog even zin hadden om flink los te gaan. Anderhalfuurlang ging iedereen compleet los op de snelle beats van deze hardcore held.

De tijd is voorbij gevlogen en helaas was het alweer tijd om richting huis te gaan, we zouden namelijk graag nog even doorgaan met feesten. Gelukkig was dit pas het begin van alle Koningsdag gekte en was er de volgende dag nog genoeg feestjes over om de verjaardag van de Koning te vieren.  

Beat The Bridge, John Frostbrug - Arnhem, 26-04-2017

Al met al was het ook dit jaar weer een top editie van Beat the Bridge – Kingsnight. We hebben ons uitstekend vermaakt, jullie zien ons hier zeker nog een keertje terug!

Reporter: Nicole Nijs-Waarts
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ