Login | Aanmelden | Help | Adverteren
|
Logo Guestzone

vorige volgende

Party Report: Pleasure Time presents Sexy Fairytale, Kasteel de Hoogenweerth - Maastricht, 01-04-2017

Pleasure Time presents Sexy Fairytale, Kasteel de Hoogenweerth - Maastricht, 01-04-2017

ER WAS EENS …..
Guestzone had dit bijzonder feest al aangekondigd , maar niemand - zelfs Guestzone en de organisatie Pleasure Time Events - wist dat er een (geheime) reporter zou zijn. Zoals je kunt verwachten in een sprookje zijn geheimzinnigheid, fantasie en onverwachte wendingen belangrijke inhouden. Dus opgepimpt als roodkapje met een niet zo boze wolf als partner gingen we op pad.

Pleasure Time Events
Pleasure Time Events staat erom bekend om iedere editie iets vernieuwends toe te voegen. Dat kan zijn het thema, de locatie of muziek. Vanavond echter brachten ze meerdere vernieuwingen op divers vlak. Voor de eerste keer waren er 2 zalen gevuld met een vol programma aan dj aanbod. Was er een thema welk nog niet eerder was gebruikt: ‘Sexy Fairytale’, én een locatie die ze nog niet eerder hadden bezocht: ‘Kasteel de Hoogenweerth’.

Maar een sprookje heeft ook bepaalde wetmatigheden die eeuwenlang hetzelfde blijven. Zo richt Pleasure Time Events zich vanaf het begin op het volwassen publiek in een kleinere intieme setting. En dat is maar goed ook! Het publiek weet wat te verwachten, voelt zich thuis bij gelijkgestemden en raakt niet verloren in het grote bos van de mega events, die toch echt als paddestoelen uit de grond blijven schieten. Het was deze editie dan wel met een groter aantal bezoekers, een kleine 350, maar doordat er dit keer 2 zalen waren werd de intieme setting behouden.

Pleasure Time presents Sexy Fairytale, Kasteel de Hoogenweerth - Maastricht, 01-04-2017

Locatie en sfeer
We kwamen aan over de oprijlaan van het kasteel, alwaar genoeg parkeerplekken aanwezig waren op max 100 m lopen. In de schittering van het maanlicht op het water in de nabijgelegen Maas, lopen we over het pad naar de ingang. Het kasteel is groengekleurd, bomen en banners langs het pad worden belicht in dezelfde tint en de vuurtjes in de vuurkorven zorgen voor een warm onthaal. Trapje op, trapje af, gangetje in, gangetje uit. Jullie begrijpen dat ik ‘oma’ nog lang niet wilde vinden. De reis was net begonnen.
Na een fotosessie en met een welkomstdrankje (altijd een mooie geste) vervolgen we de route. De eerste zaal waarin ik terecht kom is de Koningszaal waar Stevie-B de perfecte openingsset neerzet. Een mengeling van deephouse en deep techno die hij heel smooth heeft opgebouwd naar een mix van techno en techhouse, waarna hoofdrolspeler MIDIX zonder moeite overpakt en doorpakt naar zijn bekende trance met rauw randje. Via de Koningszaal kun je aan beide kanten naar de achterliggende ruimte, de bar. Links van de bar is het terras als rookruimte ingericht en rechts van de bar kan de Kappelenzaal bezocht worden. Er is een dresscode waar vrijwel iedereen zich aan gehouden heeft. Ik groet allerlei collega sprookjesfiguren en voel gelijk dat deze dresscode een hoog cachet heeft. Niet alleen de dames zijn uitgedost, de heren mogen er ook zijn.

Pleasure Time presents Sexy Fairytale, Kasteel de Hoogenweerth - Maastricht, 01-04-2017

Muziek en beleving
In de Kapellenzaal is dj JJ (John Jeurissen) net gestart, die daar gelijk de boel op z’n kop zet. De zaal is vol en iedereen staat gewoon al te dansen! Niks afwachten op sprookjesmedicijnen of heksendrankjes die gaan werken. Opvallend ook dat volgens mij bijna alle dj’s er al de hele avond waren. Deze dj’s mogen zelf ook even party-people zijn als ze niet onstage zijn. Ik ben de rest van de avond nog maar weinig in de Kappelenzaal geweest: mijn mandje was gevuld door al het lekkers in de Koningszaal. In beide zalen worden de bezoekers betoverd door de muziek. Ze bewegen in de Kappellenzaal wat uitbundiger en expressiever, in de Koningszaal wat inniger en intern explosiever. Simsalabim: gooi leuke mensen, aankleding, een sprookjesachtige locatie en goed geluid in de hoge hoed en je krijgt de perfecte partysfeer: dansen, kletsen, kletsend dansen, lachen, klappen en fluiten!

Service en bonusmateriaal
Een heerlijk GLAS bier. In het Zuiden weten we een goed glas bier te waarderen en normaal ga ik op een dance-feest al snel over op een wijntje omdat het bier niet te pruimen is. Dat was dus vanavond niet het geval. Ondanks drankjes in glas en weinig tafels heb ik geen scherven gezien. Een snelle bediening en geen wachtrij voor de bar. 3x Chapeau voor het personeel!
Een grote bewaakte garderobe aanwezig. Parking en toiletten gratis. Oh, security was er ook, maar vooral ‘voor de show’. Danseressen, fruitschaaltjes…. En en en en en:

‘Ze leefden nog lang en gelukkig…’

Reporter: Nanon Janssen
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ