Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Party Report:Voor het eerst sinds tijden heb ik weer de nodige zenuwkriebels ervaren. Sinds lange tijd weer eens een goed echt Hardcore feestje pakken Ja, ik heb er zin in, en hoe… Om 20.00 uur even een bakkie doen en daarna gaan we al gauw met de auto richting de Brabanthallen in Den Bosch. Nog voor 22.00 uur staan we bij de ingang te wachten en omdat ik even alleen stond, sloot ik aan bij een gezellig groepje om de gigantische rij bij de VIP ingang door te komen. Ik geloof dat de normale ingang nog sneller ging deze keer.

Eenmaal bij binnenkomst snel munten gehaald en meteen een groot rondje door de zalen gemaakt. Masters of Hardcore heeft voor iedereen die van het echt hardere werk houdt wat te bieden. Van RAW tot Terror en alles wat ertussen zit: je vindt het bij MoH.
En het mooie is: Iedereen is welkom en hier mag je echt helemaal jezelf zijn. Voordat je het weet staat je netste buurjongen - die zijn gladgekamde haren voor dit weekend even afgeschoren heeft en zijn nette schoenen ingeruild heeft voor echte Nike Air Max - naast je! Al is het ‘echte Gabber’ plaatje met de jaren ook wel iets veranderd. Je hoeft allang geen Aussie meer aan. Eigenlijk doet het er helemaal niet toe hoe je erbij loopt, als het Gabber gevoel maar aanwezig is. Ik heb ontzettend moeten lachen hoe meisjes bij Paul Elstak achter mij aan elkaar vragen hoe je nu het beste kan ‘hakkuh’. Mijn antwoord is simpel: De perfecte danspas bestaat niet. Als je het maar naar je zin hebt en totaal uit je dak durft te gaan, dan maakt het niet uit wat je doet.Ik hou van alle stijlen op Masters of Hardcore en ik ben niet de enige: zelfs de RAW – over het algemeen een stuk softer dan de rest - wordt goed bezocht. Ik moet eerlijk bekennen dat ik daar niet veel langer dan 10 minuten gestaan heb, maar de jongens van TWSTD heb ik wel netjes zien openen! Vanaf daar heb ik een heerlijk rondje door alle zalen gedaan. Van Tears of Fury naar Paul Elstak, van Darkraver naar Korsakoff & Tha Playah… wat een fantastisch sfeertje, hiervoor ga je naar Masters of Hardcore!

De aller allerlaatste set van Outblast heb ik helaas niet volledig bijgewoond. Ik hoop dan ook echt dat dit setje snel online komt of dat Outblast hem zelf publiceert als afscheid. Ik kreeg namelijk echt kippenvel tijdens deze set! Na heel wat rondjes langs de verschillende area’s te hebben gemaakt, hebben we de laatste uurtjes bij de Mainstage gestaan.

Het geluid was super goed, de sfeer krijgt een 9+. Dansruimte: een dikke 10. De eettentjes waren weer lekker, vooral de hamburger was erg goed! Een vriendelijk verzoekje voor volgend jaar om loempia’s te gaan verkopen. Vraag mij niet waarom maar ik heb de hele nacht gehoord dat de loempiakraam gemist werd ;-)

De Mainstage was wel dé area vannacht. Ik heb nog nooit zo lang op dezelfde plek staan dansen. Elke set was vernieuwend en elke set klonk verrassend goed! Voor de volgende editie zou ik het wel een keer tof vinden als de stijlen elkaar wat meer gaan ontmoeten, zoals Angerfist & Miss K8 nu wel al lieten zien.

Art Of Dance had ons wel mooi verrast met Destructive Tendencies en hun anthem. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik er niet helemaal verliefd op ben, het was zeker een ‘out of the box’ anthem!

De Masters of Hardcore – The Skull Dynasty CD is mee naar huis inclusief een extra album van Furyan! Mijn spierpijn is nog steeds te voelen, mijn stem ligt nog ergens in de hallen, de Air heb ik bijna uit mijn Nikes gedanst en nu maar bidden dat Ophidian volgend jaar weer op dit Die Hard Hardcore feest mag komen te staan… Ik kan niet wachten op het festival seizoen en ik denk dat MOH voor volgend jaar weer het op lijstje gaat staan!

Wat vonden jullie van deze editie & wat word jullie volgende Hardcore feest?

Beeld:   Masters of Hardcore

Reporter: Barbara Inpijn 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ