Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Party Report: Don't Let Daddy Know, Ziggo Dome - Amsterdam, 03-03-2017

Don't Let Daddy Know, Ziggo Dome - Amsterdam, 03-03-2017

Als er één feest is dat ik in geen jaren vergeten ben, is dat Don’t Let Daddy Know. Dit feest was in 2014 mijn állereerste indoorparty waar ik tot de dag van vandaag nog goede herinneringen aan heb. Alles was die avond tot in de puntjes verzorgd en ik heb elke seconde gedanst. De hoogste tijd om weer eens een bezoekje te brengen aan Don’t Let Daddy Know. En dit jaar mochten we niet een, maar twee dagen genieten van dit concept.  

Op vrijdag 3 maart om 22:30 uur kwamen wij aan bij de Ziggo Dome, die vanaf een afstand verlicht was. Zowel de vrijdag als de zaterdag waren op dat moment volledig uitverkocht en overal kwamen de welbekende Don’t Let Daddy Know caps en vlaggen voorbij. Don’t Let Daddy Know is een internationaal feest wat onder andere in Hong Kong, Turkije, Chili, India en Schotland wordt georganiseerd. Gek was het dan ook niet dat er enorm veel mensen uit het buitenland waren afgereisd voor dit feest, ik geef ze in ieder geval groot gelijk!

Don't Let Daddy Know, Ziggo Dome - Amsterdam, 03-03-2017

Eenmaal aangekomen in de zaal lieten we ons betoveren door de prachtig vormgegeven stage, die later van alle markten thuis bleek te zijn. Het DLDK logo kon omdraaien, waarachter er zich een aantal schitterende lasers tevoorschijn kwamen. Prachtige visuals bij elke Dj waar je als feestend publiek gewoon niét om heen kon en ook het geluid was picco bello in orde. Genoeg bewonderd, let’s dance!

De line-up vond ik goed opgebouwd! Mike Williams trapte af, waarna Dannic volgde en Sem Vox pas écht iedereen liet bouncen. De beat bonkte heerlijk in de oren en je voelde zomaar de energie stromen, wauw! Als er één persoon was waar ik deze avond veel van verwacht had, was het wel Don Diablo. In zijn set kwamen zijn nieuwe tracks ‘Switch’ en ‘Tunnelvision’ voorbij, maar in zijn geheel bleef het allemaal een beetje hetzelfde. Jammer Don, ik weet dat je véél beter kunt!

Vanaf boven gezien leek de Ziggo Dome vol, maar met een kleine zoektocht hier en daar was het geen enkele moeite om ver vooraan te staan zonder het sardine-in-blik gevoel. Heerlijk! Daarnaast vond ik de temperatuur ook een enorm pluspunt is. Het is namelijk ideaal wanneer je veel kunt bewegen en je het niet ongelofelijk warm krijgt óf je de buurman zijn drankje uit zijn handen slaan, gezelligheid gegarandeerd!

Don't Let Daddy Know, Ziggo Dome - Amsterdam, 03-03-2017

De Dj waar we het nu over gaan hebben heeft natuurlijk geen introductie meer nodig. Op vrijdag 3 maart werd het al snel duidelijk dat iedereen op deze man zat te wachten, want Tiësto brak de Ziggo Dome af alsof het zijn eigen Club Life 500 feest was. 1 woord: kippenvel! Tussen de vlaggen en feestend publiek met DLDK- t-shirts stonden we opeens allemaal een stuk dichter op elkaar. Tracks als: ‘On My Way’ en ‘Secrets’ maar ook die weer die heerlijke oude klassiekers zoals ‘Lethal Industry’ die na jaren nog steeds niet uit de muziekwereld te denken zijn. Deze man, doet het gewoon iedere keer opnieuw en ik blijf ervan houden!

Met nog twee artiesten te gaan was het tijd voor de mannen van W&W die ‘Arcade’ en ‘Get Down’ door de speakers lieten bonken, waardoor zij het feestende publiek zelfs in de late uurtjes nog door konden laten springen. Heerlijk als naar mate de avond de beats wat harder worden, dat motiveert mij altijd nog wel om nét dat laatste beetje energie te geven. Voordat we het wisten was het alweer de beurt aan Ummet Ozcan om het fantastische feest af te sluiten en om nog op een redelijke tijd thuis te komen pakten wij om 5:39 weer de trein vanaf de Bijlmer Arena. Om 7:15 kwamen wij thuis zonder energie, maar vol fantastische herinneringen!

Of Don’t Let Daddy Know een goed feest was? Zeker weten! De line-up, de sfeer, de stages met de prachtige lasers en de visuals maakten het allemaal een feest om nooit meer te vergeten. De sfeer bij dit soort feesten is altijd top, je kan elk moment merken dat iedereen zin heeft om er een goed feestje van te maken. Het is ook gewoon een super ervaring om met allemaal verschillende mensen op één plek te zijn, voor dezelfde reden namelijk: liefde voor de muziek. Ik hoop dat jullie ook allemaal genoten hebben en ik zie jullie graag bij de volgende editie!

Don't Let Daddy Know, Ziggo Dome - Amsterdam, 03-03-2017


Bekijk hier de recap die de Dutch Dance Reporters exclusief voor Guestzone maakte:

Reporter: Demi Groen

Fotobijdrage: Daniel Sylla
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ